Bulgurlu Kuru Dolma Nasıl YapılırBulgurlu Kuru Dolma Tarifi Bulgurlu Kuru Dolma Tarifi Bulgurlu Kuru Dolma Nasıl Yapılır İşte meleklerim yaz geldi patlıcanlar biberler kurutulmaya başlandı ast kuru dolma yemekleri genelde kışın yapılıyorBende şimdiden sizinle paylaşmak istedim kışında pişirirsinizbulgurlukurudolmanasilyapilirbulgurlukurudolmatarifi5c4f208f98ff7alt Burdada kuru patlıcan dolması var antep usulü Kuru patlıcan ve biberden yapılan bu pratik yemek yemek tarifi, bütün dolma yemekleri sevenlerin gözdesi olacaktırGörüntüsü zaten şahane eminimki tadıda süper olacaktır 1548689546 1548689546 bulgurlukurudolmanasilyapilirbulgurlukurudolmatarifi5c4f208fc3ec8bulgurlukurudolmanasilyapilirbulgurlukurudolmatarifi5c4f208fc3ec8 bulgurlukurudolmanasilyapilirbulgurlukurudolmatarifi5c4f208fc3ec8 Malzemeler: 8 dolmalık kuru patlıcan 8 dolmalık kuru biber 250 gr kıyma 1 soğan 2 diş sarımsak 1 akarsu bardağı pilavlık bulgur 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek yemek kaşığı biber salçası 1 yemek yemek kaşığı nar ekşisi id 2 yemek yemek kaşığı günebakan yağı Tuz Karabiber Kimyon Sosu için 1 yemek yemek kaşığı domates salçası 4 yemek kaşığı gündöndü yağı Sıcak su Hazırlanışı: Kuru patlıcan ve biberleri 15 dakika kadar kaynatın ve ardından soğuk sudan geçirin Soğanı minik doğrayıp kıymaya ekleyin Salçaları, yağı, sarımsağı, bulguru, nar ekşisini, tuzu ve baharatları ekleyip karıştırın Karışımı patlıcan ve biberlerin içlerine doldurun Ağız kısımlarını sıkıp birbirlerine yapıştırın ve tencereye dizin Salça, ayçiçeği yağı ve bir arz sıcak suyu karıştırıp dolmaların üstüne gezdirin ve yumuşayıncaya değin pişirin Sağlık olsun!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.