iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
500gr asma yaprağı, 2bardak bulgur, 3adet kuru soğan, 1adet taze soğan, 1adet domates, 1bardak sıvıyağ, 3,5bardak sıcak su, 1tatlı kaşığı şeker, 1tatlı kaşığı dolmalık fıstık, tuzkarabiber, yenibahar
HAZIRLANIŞI
Bulguru yıkayıp süzün Yaprağı sıcak suda haşlayıp süzün, domates ve soğanları doğrayın yağda kavurun Bulguru, bir tutam tuz ve bir tutam şekeri, fıstığı ve baharatı ekleyip karıştırın 2bardak sıcak su katarak suyunu çekene kadar pişirin Harç ılınınca yapraklara sararak tencereye dizin ve üzerine 3kaşık sıvıyağ ve 1,5bardak sıcak su dökerek orta ateşte yarım saat pişirin
500gr asma yaprağı, 2bardak bulgur, 3adet kuru soğan, 1adet taze soğan, 1adet domates, 1bardak sıvıyağ, 3,5bardak sıcak su, 1tatlı kaşığı şeker, 1tatlı kaşığı dolmalık fıstık, tuzkarabiber, yenibahar
HAZIRLANIŞI
Bulguru yıkayıp süzün Yaprağı sıcak suda haşlayıp süzün, domates ve soğanları doğrayın yağda kavurun Bulguru, bir tutam tuz ve bir tutam şekeri, fıstığı ve baharatı ekleyip karıştırın 2bardak sıcak su katarak suyunu çekene kadar pişirin Harç ılınınca yapraklara sararak tencereye dizin ve üzerine 3kaşık sıvıyağ ve 1,5bardak sıcak su dökerek orta ateşte yarım saat pişirin