iltasyazilim
FD Üye
Bulgurlu Yöresel Tarifi İçin Malzemeler
*1 kg kuşbaşı et (ben kırmızı et kullandım)
*45 su bardağı bulgur
*23 yemek kaşığı tereyağ
*Tuz
Bulgurlu Yöresel Tarifi Yapılışı Öncelikle etlerimizi haşlıyoruz İsteğinize göre tavuk eti de kullanabilirsiniz Haşladığımız etlerimizin suyuna bulgurumuzu ilave edip orta ateşte pişiriyoruz Bulgurlarımızda pişince (koyu bir kıvam olacak) içine tereyağını eritip kattıktan sonra son bir kez daha karıştırıyoruz ve yemeğimiz hazır Bizim oralarda çok sevilen bir yemektir Deneyenlere ve deneyecek olanlara afiyet olsun
*1 kg kuşbaşı et (ben kırmızı et kullandım)
*45 su bardağı bulgur
*23 yemek kaşığı tereyağ
*Tuz
Bulgurlu Yöresel Tarifi Yapılışı Öncelikle etlerimizi haşlıyoruz İsteğinize göre tavuk eti de kullanabilirsiniz Haşladığımız etlerimizin suyuna bulgurumuzu ilave edip orta ateşte pişiriyoruz Bulgurlarımızda pişince (koyu bir kıvam olacak) içine tereyağını eritip kattıktan sonra son bir kez daha karıştırıyoruz ve yemeğimiz hazır Bizim oralarda çok sevilen bir yemektir Deneyenlere ve deneyecek olanlara afiyet olsun