Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bulunur Sultan Nenni Dersem Yığılmış: olmak ninnisi

Bulunur Sultan Nenni Dersem Yığılmış: olmak ninnisi
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bulunur Sultan Nenni Dersem Toplanmış: elde etmek ninnisi bulunur sultan ninnisi hayatta Nenni Dersem Yığılmış: elde etmek ninni hayatta Eğer hala diziyi izlemedim, ama ben duyumlara tarafından bugün oynayan bölümde Bulunur Sultan Nenni Dersem Yığılmış: almak ninnisini seslendirmiş Yalan mı içten mu bilemem, ben de Cemoş'un yalancısıyımbulunursultannennidersemyigilmisolmakninnisi5c581a7a1331dpngalt :D:D :D:D :D:D Fakat geçtiğimiz bölümlerde Hatica Sultan ve Nenni Dersem Toplanmış: elde etmek ninnisini seslendirmişti Bu ninninin sözlerini sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1549277811 1549277811 bulunursultannennidersemyigilmisolmakninnisi5c581a7a174b2bulunursultannennidersemyigilmisolmakninnisi5c581a7a174b2bulunursultannennidersemyigilmisolmakninnisi5c581a7a174b2 1 Nenni Dersem Yığılmış: almak isimli ninni Nenni dersem toplanmış olabilir mi Üzerine güller gelir mi almak Benim yavrum büyür olabilir mi Uyu olur toplanmış olabilir mi Benim yavrum büyür Nenni nenni, e kuzum nenni Ormanlardan geçemedim Ben yavrumu seçemedim daima derdine yetemedim Nenni nenni, e kuzum nenni defalarca derdine yetemedim Nenni nenni, e kuzum nenni  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,026Kullanıcılar
ichramalllSon üye
Üst Alt