Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buluşma günü geldi çattı

Buluşma günü geldi çattı
0
101

Similar threads

arkadaşlar benim hikaye 4 yıllık 4 sene önce bir kızı görünce çarpıldımTabi tanışıp konuşuyoruz vs derken bir gün açılım kararı aldım telden mesaj çektim'E senle özel bişey konuşmak istiyorum'dedim cevap olarak'şu an arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyorum inan öss nedeniyle kimseyle çıkmamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Arkadaşlar çok uzatmadan sizden hafıza isteyecegim benim bir arkadaşım vardı fakat ben hoşlanıyordum açıldımda lakin bir takım özel sebeblerden dolayı kabul etmedi sonra konuştuk dost kaldık sonra benim halimi anlayınca konuştuk tekrar çıkmaya başladık fakat ilk kez böyle oluyor yanında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Daha yeni Olduğu için daha 3görüşmemiz okulunda buluştuk Imtihan tarihlerini falan elde etmek için uğradık okula Daha Sonra ordan çıkışta Bir cafeye gidip oturduk Pasta kola vs Falan yedik 4 kişiydik o süre ben Benim en yakın arkadaşım Kız arkadaşım ve onun en yakın arkadaşı fakat Ben hiç birşey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Merhaba arkadaşlar bi aile ziyaretinde ders konusu üzerinden yarım saatlik bi sohbet ile tanıştım bayağı bi sohbet fakat bende etki bırakmış olacak fakat internetten buldum Ara ara mesajlaşıp hoş karşılık alınca ben de bir gün buluşabilir miyiz dedim o da kabul etti Hep arkadaşlarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Merhaba arkadaşlar birincil buluşma kayda değer derler ve bunda hoş bi cafeye alttan güzel bir müzikle devam edilir ve birincil buluşmada neler sorulur örneğin tanımak nelerden hoşlanırsın? hangi filmleri seversin gibi örnekler verirmisiniz forumda araştırmadım hesabımın şifresini unuttum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt