Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bumbar Dolması

Bumbar Dolması

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler
1 Koyun Barsağı (600 gr, delik olmayan)
2 Akciğer (çok ince kıyılmış)
2 İri Soğan (rendelenmiş)
200 gr Pirinç (1 su bardağı) (ayıklanıp yıkanmış)
14 Su Bardağı Su
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Kahve Kaşığı Karabiber






Yemeğin Tarifi
Aşağıdaki bumbar tarifini 1 çay kaşığı tuzla dövülmüş bir diş sarmısağı 3 çorba kaşığı zeytinyağla karıştırarak hazırlayacağınız sosla birlikte servis ediniz

Koyun barsağını musluğun ağzına takıp bol akar suyla bir elinizle de içini sıyırarak iyice yıkayınız Barsağın bir ucunu iple bağlayıp, kalan malzemeyi birkaç kere harmanladıktan sonra öteki ucundan bir huni yardımı ile doldurunuz Öteki ucu da bağladıktan sonra, iğne ile 45 yerinden delip, bol kaynar suda haşlayıp suyunu süzünüz Bir servis tabağına alıp servis ediniz



 
858,496Konular
982,326Mesajlar
30,206Kullanıcılar
Üst Alt