Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bundan böyle çıkdığı var lakin?

bundan böyle çıkdığı var lakin?
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben üniversiteyi bu sene şehir haricen kazanmışdımbir kızla tanıştım fakat bunun sevdiği başka biri vardıama çocuk bunu sevmiyordubunu oda biliyordufakat ben bu kızla azıcık yakınlaştım ve zorla çıkma önerge ettirdi bana(ayrıntıya girmek istemiyorum isterseniz anlatırım orasınıda)bende dedim onu unutamayacaksın senzamanla unuturum dedibenim diğer şehire gideceğim haberini duyunca kız ansızın kendini geri çekdionu unutamıyordu biliyordumsordum evet unutamadım dediayrılık vaktiydi artıkben başka şehirde o başkabu kızın arkadaşından öğrendiğim kadarıyla diğer biriyle çıkdığını öğrendimdüşündüm oysa beni hiç sevmemiş sadece vakit geçirmişbüyük kasaba dışına gittimden beri hergün 1 kez kesin arar havadan sudan konuşurdukben aramıyordum benden sogutmaya çalışıyordum unutmaya çalışıyordumben çıkdığımızda birşey söylemişdimsabahtan kalkdığında günaydın gece yatarken iyi geceler yazcaksın diye(böylece hiç bir süre birbirimizi unutmayacakdık kırgınlık olmayacakdı)ayrıldıkdan sonra bu mesajlar kesildi tabidüne kadardün gece ve bu sabahtan günaydın yavrumiyi geceler canım gibi mesajlar atmaya başladıartık telefonda konuşmuyorduk bende bu attığı mesajları kaale almadım cevap bile yazmadımartık muhattap deha elde etmek istemiyorum ama sizce ne yapmalıyım?

858,496Konular
982,349Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt