iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar takriben 6 aydır hoşlandığım bir kız var durum şöyle ama bu kız daha önce birisini sevmiş fakat adalet ettiği sevgiyi alamamış ve sevdiği birey,kızı aşağılamışKız o gün bugündür kimseye aşık olmamış lakin gelin görün ancak ben bu kıza aşık oldum
Bu 6 ay sürecinde ara sıra kavgalarımız oldu mükemmel anlaştığımız zamanlar oldu lüzum yüz yüze lüzum Facebook ve telefondan sohbet ettik kızı fazla seviyorum arkadaşlar kızın benden hoşlandığını sandım ve bir ara en ince ayrıntısına kadar sevdiğimi kesin ettim fakat bana kimseyle çıkmak istemediğini çünkü daha önce başına fena bir olay gelip kendine hasar verdiğini söyledi ben böylece üstelemedim bu sözünden sonra hiç takmadım kızı fakat ben takmadıkça o yakınlaşmaya başladı işte biraz aşk konusu açıldı eğer ben böyle fena bir durum yaşamasaydım seninle çıkıyor olacaktım dediBen her yerde kıza sevgi sözcükleri yağdırmaya devam ettim ve olumlu netice almaya başladım aynı sözcükleri oda bana diyordu
En sonunda bir arkadaşıma dedim böyle böyle kıza kendini biraz güvendir dal konuya diye cilalı dedi işte kızın ağzını biraz aramış Facebook'ta yaptıkları röportaj şu şekilde :
Seçme Parça:
Kız
ot gbi yaşym daha nlsun bea
Arkadaşım
yasama d çık işte cok sevio işte bebe seni muhakkak d
Kız
ya manyk onu mu ddm ben skldm yani diom
Arkadaşım
ot deynce o aklma geldi d nyse konu gzl devam edelm ;D
Kız
hangi konu
Arkadaşım
çıkmalısın bence diyorum
Kız
e daha daha nassn d
Arkadaşım
çıkmak istiyor musun diyorum d
Kız
hm fazla mu sevynn
Arkadaşım
o nu konusalm diooom cık diom sevio işteee diom daha ne istyn diooom hadii diooom
Kız
hmm d
Arkadaşım
hmm ne aaa d
Kız
e daha daha d
Arkadaşım
var yaa allah allah d ne cok sevion konus dgstrmyii
Kız
hm bende iyiym iştee kmle knşyn bşka tandk
Arkadaşım
yorumunu almadan olmaz seviyo musun sevmiyo musun bir şey de d
Kız
anlaa işte bu konuyu seninle konuşamam of
Gördüğünüz gibi direk sevmiyorum dememiş fakat seviyorumda dememiş durum nedir sizce?
Bu 6 ay sürecinde ara sıra kavgalarımız oldu mükemmel anlaştığımız zamanlar oldu lüzum yüz yüze lüzum Facebook ve telefondan sohbet ettik kızı fazla seviyorum arkadaşlar kızın benden hoşlandığını sandım ve bir ara en ince ayrıntısına kadar sevdiğimi kesin ettim fakat bana kimseyle çıkmak istemediğini çünkü daha önce başına fena bir olay gelip kendine hasar verdiğini söyledi ben böylece üstelemedim bu sözünden sonra hiç takmadım kızı fakat ben takmadıkça o yakınlaşmaya başladı işte biraz aşk konusu açıldı eğer ben böyle fena bir durum yaşamasaydım seninle çıkıyor olacaktım dediBen her yerde kıza sevgi sözcükleri yağdırmaya devam ettim ve olumlu netice almaya başladım aynı sözcükleri oda bana diyordu
En sonunda bir arkadaşıma dedim böyle böyle kıza kendini biraz güvendir dal konuya diye cilalı dedi işte kızın ağzını biraz aramış Facebook'ta yaptıkları röportaj şu şekilde :
Seçme Parça:
Kız
ot gbi yaşym daha nlsun bea
Arkadaşım
yasama d çık işte cok sevio işte bebe seni muhakkak d
Kız
ya manyk onu mu ddm ben skldm yani diom
Arkadaşım
ot deynce o aklma geldi d nyse konu gzl devam edelm ;D
Kız
hangi konu
Arkadaşım
çıkmalısın bence diyorum
Kız
e daha daha nassn d
Arkadaşım
çıkmak istiyor musun diyorum d
Kız
hm fazla mu sevynn
Arkadaşım
o nu konusalm diooom cık diom sevio işteee diom daha ne istyn diooom hadii diooom
Kız
hmm d
Arkadaşım
hmm ne aaa d
Kız
e daha daha d
Arkadaşım
var yaa allah allah d ne cok sevion konus dgstrmyii
Kız
hm bende iyiym iştee kmle knşyn bşka tandk
Arkadaşım
yorumunu almadan olmaz seviyo musun sevmiyo musun bir şey de d
Kız
anlaa işte bu konuyu seninle konuşamam of
Gördüğünüz gibi direk sevmiyorum dememiş fakat seviyorumda dememiş durum nedir sizce?