Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bundan Böyle Hislerimi Açıklamanın Vakti Midir ?

Bundan Böyle Hislerimi Açıklamanın Vakti Midir ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Olarak Selamlar 2019'den beri aşık olduğum bir kız var 3 yıl her tarafında dükkanımın önünden evine gidiyor otobüs durağında beklerken bakıyor lakin kendisine sosyal ortamda temaslarda bulundum lakin 2019 yılında faceden ekledim kabul etti konuşmaya çalıştım soğuk olduğunu anladım ve sildimve şimdi faceden tekrar ekledim 2 kere kabul etmedi instagramdan peşine düşüp takip ricası gönderdim kabul etmedi yani çağırmak istediğim sağlam bir anlatımla 2019den beri takibimde olduğunu söylesem ona nasıl bir karşılık verir ? onu unutmaya fazla çalıştım baska sevgililerim oldu onlardan bu kız yüzünden ayrıldım çünkü sevmiyorum yanlız kalacağımı kasten ilişkilerimi bitirdim fakat artık bi yerden açtırmak istiyorum en azından hislerimi bilmesini istiyorum bende önüme bakayım istiyorumDüşüncelerinizi bekliyorum kusura bakmayın birazcık acele yazdım