Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bundan İyisi Can Sağlığı Deyiminin Anlamı

Bundan İyisi Can Sağlığı Deyiminin Anlamı
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bundan İyisi Can Sağlığı Deyimi Sozluk Anlamı

Bundan İyisi Can Sağlığı Deyiminin Anlamı Nedir

Bundan daha iyisi, en iyisi olamaz anlamında kullanılır

Ornek: Bundan iyisi can sağlığı, haydi oturun bakalım sofraya

Similar threads

Can Cekişmek Deyiminin Anlamı Nedir Can Cekişmek Deyiminin Sozluk Anlamı Can Cekişmek Olmek uzere bulunmak oluyor olmak anlamına gelen bir deyimdir Ornek: Yanına vardığımızda hayvan can cekişiyordu
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Can Kalmamak Deyiminin Anlamı Nedir Can Kalmamak Deyiminin Sozluk Anlamı Can kalmamak Gucu, kuvveti kesilmek; bitkin bir duruma duşmek Ornek: Daha fazla yuruyemeyeceğim, can kalmadı bende cok yoruldum siz gidedurun ben size yetişirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Allah'tan Kork Deyimi Allah'tan Kork Deyiminin Anlamı Nedir? Allah'tan Kork Deyiminin ve sozluk Anlamı Allahtan kork! anlamı yapma, utan, yazıktır!anlamında kullanılan bir soz allah'tan kork; “utan, kork, yazıktır! manasına kullanılır “allahtan kork! yetim malı yenir mi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Can Kaygısına Duşmek Deyiminin Anlamı Nedir Can Kaygısına Duşmek Deyiminin Acıklaması Can Kaygısına Duşmek Deyiminin Anlamı Can kaygısına duşmek Her şeyi bırakıp, icine duştuğu tehlikeden varlığını kurtarma ve koruma cabasında olmak Ornek: Ortalık birbirine girip silahlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Can Sağlığı Deyiminin Acıklaması Can Sağlığı Ne Demek Can Sağlığı: Esenlik, kişinin sağlıklı olması
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt