Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bunlar baska sözler ya

Bunlar baska sözler ya
0
34

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bunlar baska sözler ya başka sözler HiçKimse ßeni HayaTından Tamamen SiLemeziziM KaLır Ya Yüreğinde Yada ßedenindeYüreğin Yahut Bakımlı oLiziM ßedeninde!!! Sen nefes aldigin surece,,, Ruhun bu dunyayi terk etmedigi muddetce Benim her aldigim benzi atmış her yasadigim dakikada Her aklima geldigin anda,, HiC BiR vakit uNuTMa Nefretim SaNa,,!! Ola Ki uNuTMaZSiN Ama aLiSirSiN DiYoRLaR aLiSmaK UnUTMaKTaN KoLaYmI Güya​ biR YaNdA YaŞaNan O HOŞ GüNlEr,bIr yAnDa HATIRALAR,BiR YaNdA DüNlErsEnI YaŞaTaCaK NeLeR VaR NeLeR,BiR GüN GiTsEn bIlE HaTıRaN YeTer Alt kaLbim bağlı Giden unutuLur, sen sana bağlı Sus kalbim sus!! Nasibin yok sen!n a$ktan Hani Rüzgar değse kirpiğime Kan damlardı baktığın yere Kirpiğime ayrılık değdi Gelsene Ya Ayyaş oL Ya RüYaDa Hayat AYık oLMaYa DeĞMeZ uNuT uNuTaBiLDiĞiN Dek ADıNı AnmaYa BiLe DeĞMeZ Beni hatırlamamak istersenboşuna mücâdele,sadece vakit geçer Azıcık daha bakarsın,alemlere akarsın fakat yerime asla bir Allah'ın kulunu koyamazsınnn! No A$k No DırDır OnLine MaqaRa OnLine GırGır gideceksen şayet yolu biliyorsun gitgit yalancı aşkların olben gibi bir sevgili daha bulursan öpte başının üstüne koy Ne DaVaMiZi AnLaYaCaK BiR KiZ BuLaBiLDiK NeDe BiR KiZin İsTeDiGi Değin Kolay OLaBiLDiK Kız MiLLeti Neyden Ho$LanIr ? Hem PiSkopaT OLcan Ayrıca BiLqiLi TaktInmI KoLuna YakI$acak Kodunmu Duvara YapI$acak Kız MiLLetinin Sözünü DinLeyecen Fakat Yerine QetirmeyeCen RomanTik OLcan Mum I$Inda TokaTLIyaCaN! BuGünÜ DüŞüNüRüM;DüN GeÇtİ,YaRıN VaR Mı?GeNçLiĞiMe De GüVeNmEm,HeR ÖlEn Ihtiyar Mı?​ qiDén qiDéR ÖzLemém Huyum ßöLé qizLémém ßén ßir FiLmi 2 kéRé izLmém ! ELiNi TuTtU DiYe SeVioMU SaNDiN oPTu DiE EvLeNecEK Mi SaNdiN LaN oLuM 2008 YiLiNdAyiZ SeN kızLarı nE SandıN ¿ KimSe Beni Sevmiyør Çünkü , Ben farkLıYıM Bende kimSeyi SevmiyOrum Çünkü Hepsi aYnıLar ​ Kız dediğiN googLe gibi Fazla biLMi$ Yok, youtube gibi eğLeNCeLi oLMaLı qeLen qiDen ßeNi YoRmazz’! ßiTen Hic BirSeY ßaNa koYmaz’! HéRqésS a$ıq oLuyOo daha sonra aLCoLiq bénn qénDiméé a$ıqımm hémDé pLaToniqq Ctrl+ALT+delete Bİle Yaramıor Artık Kalbime 1549099095 1549099095 bunlarbaskasozlerya5c55605c7a94dbunlarbaskasozlerya5c55605c7a94d http:wwwneyapakorgimagessmiliesneyapakpgif ALT+F4 le Kapandı Tüm uMuTLaRım sAyendE​ HisLerimdeN Emin değiLim,Ola Ki pLatonik! Artı sakindi Bu çocuK acilen BirAkoLick Zalimsin Ama Lazımsın Bana,Hainsin Fakat Zaafımsın Anla!​ îLk DéqîLsîn Âfféd ! s0n déqîLsîn Dîkkâd éd ! alinti  

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt