Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bunlardan birini söylemeyen varmı?????????

Bunlardan birini söylemeyen varmı?????????
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bunlardan birini söylemeyen varmı????????? Bu yalanlardan mutlaka birini hayatta söylemişsinizdir sanırımbunlardanbirinisoylemeyenvarmi5c561938c0a67alt :D Big Grin :D • Kalsaydiniz biseyler yerdik • Vallaha sarida geçtim memur bey • Kazanmak manâlı diil önemli olan yarismaya katilmakti • Dünya ahiret bacimsin • Suan 70 milyon bizi izliyor • Bu son sigaram • Tüm kadinlar güzeldir • Iki saat kapida bekledim, açan olmadi • Seni düsünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi • Sen bi de beni gençligimde görecektin • Aglamiyorum Gözüme bisey kaçti • Yemezsen arkandan aglar • Seni leylekler getirdi yavrum • Terslik erken gelicem • Bu aldigim en hoş hediye • Bi oturusta iki büyük deviririm • Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için • Agzima sigara sürmedim • Ben almiyim rejimdeyim • Eee ne vakit gidiyoruz içmeye? • Kadinlar en çok kel erkeklerden hoslanir • Ad bitsin ben seni ararim • Bir kez olsun yüzüm gülmedi • Hayatimda hiç hap almadim • Ihraç fazlasi bunlar • O elinizdeki tek kaldi, baska yok • Bi'tanem • Seni Seviyorum • Beni seçerseniz size • Ben de tam seni arayacaktim • Bi sey olmaz • Ben eski yüzücülerdenim • Bizi davet ettiler fakat gitmedik • Valla bu size fazla yakisti ​  

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt