Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bunlardan Uzak Durun

Bunlardan Uzak Durun
0
69

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Kabak Tadı Veren 50 Geyik Mizah

Ara Sıra o kadar espriler yapılır ama az kalsın bu esprilerden insanlara fenalık gelir, ortalığı buz gibi bir hava kaplar ve modası geçmiş espriler kabak tadı verir İşte o esprilerden 50 adam başına:

1 Sağlığınızı soran birine, Doktorum radyodaki Arkası Yarın programını dinlememi yasakladı Herhalde günlerim sayılı

2 Bir futbol hakemi arkadaşınıza, Yaşıtların meslek baskı sahibi oldu sen hala ağzında düdük, kısa pantolonunla koşturup duruyorsun

3 Kötü alışkanlıklardan söz açıldığında, Kötü alışkanlıklarım pek yoktur Ne kumar oynamasını ne de içki içmesini bilirimdeyip eklemek Kumarda sürekli yenilirim, içki içince de sızar kalırım

4 Ayakları takılıp yere düşen arkadaşınıza, Her ne değin düşenin dostu olmaz derlerse de, ben yinede senin dostunum

5 Pastanede garsona, soğuk süt var mı? diye sorup olumlu yanıtı aldıktan sonra, Lütfen ısıtıp getirir misin?

6 Bir koltukta oturan iki arkadaşınıza, Bir koltuğa iki karpuz sığmaz derler ama, siz iki kelek iyi sığmışsınız

7 Plaja gittiğinizde deniz dalgalı ise, Kayda Değer yok, zaten bizde dalga geçmeye gelmiştik

8 Su içen gebe bir kadına, Aman sakın fazla içmeyin Karnınızdaki bebek yüzme bilmiyor olabilir

9 Bir kadınla öpüşürken görenlere, Hatalı anlamayın yeni verdiğim rujun kaliteli olup olmadığını test ediyordum

10 Hastanede röntgen filminiz çekilmeden önce, Birazcık müsade verinde saçlarımı düzelteyim

11 Bir erkeğin arkadaş sohbetinde, Son sevdiğim patavatsızlığım yüzünden beni terk ettideyip eklemek, Geçenlerde çoraplarının kaplı olduğunu söylemiştim Meğerse o gün çorapsızmış

12 Karakola düşmekten söz açıldığında, Hayatımda bir defa çalmaktan karakola düştümdeyip eklemek, Arkadaşlarla felekten bir gece çalmıştık

13 Alkol içmenizin sebebini soranlara, Alkolik olduğumu hatırlamamak için içiyorum

14 Her şeyi çift gördüğünü söyleyen bir sarhoşa, Sende tek gözünü kapat!

15 Sizi bir yerden tanıyorum diyen birine, Olabilir, oraya arasıra giderdim

16 Avdan döndüğünüzde bir şey vurup vurmadığınızı soranlara, Vurmadım lakin en düşük otuztanesini yaraladım

17 En çok hangi hayvanı sevdiğinizi sorduklarında, Kızarmış tavuğu

18 Içki içmekten söz açıldığında, Ben şimdiye değin ağzıma bir bardak içki koymadım içtiğim süre asgari beş kadeh içerim

19 Meslek yerinizden söz açıldığında, Bizim patron bu yakınlarda babamla tanıştı nasıl olursa olsun Şimdiye değin bana defalarca 'Eşek' derdi Dün 'Eşekoğlueşek' dedi

20 Futbol oynamaktan laf açıldığında, Benim futbol oynadığım zamanlarda bizim mahallenin takımı, karşı mahallenin takımını her zaman yenerdi Ben aleyhinde mahallenin kalecisiydim

21 Arkadaş sohbetinde, Bugün görünmez bir kazaya şahit oldumdeyip, nasıl olduğunu soranlara, Görünmez bir kaza olduğu için öyle iyi göremedim

22 Saati soran birine, 21Yüzyıla 5 var

23 Öpüşen bir çift gördüğünüzde, Her Hâlükarda kız oğlanın çikletini çaldı Erkek Çocuk da çikleti geri almaya çalışıyor

24 Ne iş yaptığınızı sorduklarında, Bir sirkte aslanın ön ayakları rolünü oynuyorum

25 Pinti birinden bahsederken, Arkadaşlarla lokontoya gidip de, hesap ödeme zamanı geldiğinde elini cebine atan ilk o olurdeyip eklemek, Ve elini oradan çıkarmaz

26 Size yiyecek bir şey ikram edildiğinde, İyimser bir midem, karamsar da bir sindirim sistemim var Alayım mı almayayım mı bilemiyorum

27 Tüysüz birine, Berber sana saç mı sakal mı? diye sorduğunda her halde Tüy diye cevap veriyorsundur

28 Lokantada imambayıldı yemeği istediğinizde garsona, Bana bir porsiyon imam fenalık geçirdi getirir misin?

29 Borç para isteyenlere, Babamdan bana miras kalan tek şey para Onun için hatırası var, veremem

30 Kan gurubunuzu sorduklarında, Sıcak kanlılardanımdır

31 Ziyaret dönüşü allah ’a ısmarladık dediklerinde, Olur deyip, kahkahalar atarak oradan ayrılmak

32 Sinekleri öldürmekten laf açıldığında, Zamane sinekleri kurnaz Geçenlerde birbirinin üzerine hap sıktım Yanıma yaklaşıp koltuk altımı dikkat çekici etmeye başladı

33 Kızdırdığınız bir arkadaşınıza, Birisi hariç tüm dişlerin dökülsün O kalan da sürekli ağrısın

34 Yemekten derhal sonra dua edilmeli mi konusu açıldığında, Biz yemekten hemencecik sonradan hiç dua etmeyizdeyip eklemek, Şimdiye dek annemin yemeklerinden hiç zehirlenmedik

35 Dans etmek istediğiniz bir bayan bir başkasıyla dans ediyorsa dans ettiği erkeğe, Hanfendinin ayaklarına birazda ben basabilir miyim?

36 Bir arkadaşınızdan bahsederken, Ben onun dek aptal birine rastlamadım Saatini sağ bileğine takıyor ama sağ etap bileğine

37 Dilencilerden söz açıldığında, Geçenlerde bir tanesi: Allah rızası için şu dilsize bir sadaka diyerek yolumu çevirdi

38 Balık tutarken, Balıklara acımıyor musunuz? diye soranlara, Benzeri onlar oltaya taktığım solucanlara acıyorlar mı?

39 Iş aradığını söyleyen birine, Meslek aramayı utanmıyor musun? Gidip dinlensene!

40 İçinde bulunduğunuz arabanın şoförü birini ezmekten az kalsın kurtulunca şoföre, Üzülme dönüşte ezersin

41 Dişinin ağrıdığını söyleyen birine, Aman kendine dikkat et Benim bir arkadaşım çürük dişi yüzünden öldü Dişçiye giderken bir kamyonun aşağı kalmıştı

42 Sokakta takılmak istediğiniz birine, Yanında bana benzeşen biri olmayan birine rastladınız mı?deyip eklemek, Beraber dolaştığım arkadaşımı kaybettim de

43 Benzer kızı seven iki arkadaşınıza takılırken, Üçünüz bir yastıkta kocayın!

44 Sabahleyin işinize veya randevunuza geç kaldığınızda, Bundan Böyle benim horozu kesmenin zamanı geldi Sabahları yarım saat geç ötüyor

45 Balık tutarken kaç tane yakaladığınızı soranlara, Şu lahza oltama takılmakta olan balığı yakaladıktan sonradan 9 balık daha yakalarsam, 10 tane yakalamış olacağım

46 Lokantada garsona, Çorbamdan kara sinek çıktı Halbuki ben sivrisinekli çorbayı daha çok severim

47 Babanızı ne iş yaptığını sorduklarında, Benim babam kılıbıktır Evde annem ne derse onu yapıyor

48 Evli bir erkeğin, Karım evlenmeden önce fazla güzeldi Şimdi hoş olması azıcık vakit alıyor

49 Morali bozuk bir arkadaşınıza takılmak istediğinizde, İntihar etmeyi düşünüyorsan birazcık tez karar ver Gazetelerin akşam baskısına oysa yetişirsin

50 Bir bayan elbisesini arkadaşınıza verip, Şunun içini doldurup bana getirsene!*

858,506Konular
983,053Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt