Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bunları blıyormusunuzz

bunları blıyormusunuzz
0
26

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
bunları blıyormusunuzz BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ ? 1 Sigara kullanan, rakı içen, 85 kg çeken bir insanın bir günde maksimum 24 saat uyuyabildiğini? 2 Türkiye' de son yıllarda yapılan evliliklerde erken 'boşanma' sorunu yaşandığını? 3 Jüpiter gezegeninde futbol maçlarının 90 dakika değil 65 dakika sürdüğünü ve bu yüzden de 90 dakikada atılması mümkün goller nedeniyle hakemlerin dayak yemesinin olası olmadığını aynı zamanda 65 dakikada yenilen goller yüzünden epey hakemin hastanelik edildiğini? 4 Er Ryan' ı Kurtarmak filminin başrolünün en evvela önce bana önerildiğini ve lakin benim bu teklifi elimin tersiyle dövdüğümü? 5 Denizlerin ve okyanusların dibinde yaşamış canlıların hiç birinin elbise giymediğini ve bu yüzden de; Ayol şu elbisenin güzelliğine bak, nereden buldu acaba bu şırfıntı şu caaaanım elbiseyi?türünden cümlelere gereksinim olmadığını? 6 Halen 37 hatun kişinin bana aşık olduğunu, benim ise 49 hatuna aşık olduğumu Rakamlar arasındaki bu fark sebebiyle dünyanın ekolojik dengesinin bozulduğunu ve bu yüzden derhal 12 hatunun daha bana aşık olması gerektiğini? 7 Yukarıdaki maddenin biraz gösterişli olduğunu? 8 Yedinci maddeyi kardeşimin yazdığını ve altıncı maddenin gerçekte de doğru olduğunu ve kardeşimi bir hoş patakladığımı? 9 İnternet dünyasında Popüler bir kişilik iken, kendi muhitimde Popülmez bir şahsiyet olduğumu? 10 Çekirgelerin, üçüncü sıçramalarında başlarına bir meslek geleceğini, rakam saymasını bilmediklerinden dolayı daha evvelden kestiremediklerini? 11 Dürüst öpücüğü kondurduktan sonra tüm kurbağaların bir prense dönüşebileceğini ve fakat prenseslerin öpücük özürlü olmasından dolayı böyle bir olayın sık gerçekleşmediğini? 12 Bursalı bilim adamlarınca daha önce keşfedilmemiş bir vitaminin bulunduğunu ve fakat alfabedeki bütün harflerin bir vitamine ad babalığı yapmasından ötürü bu vitamine bir türlü bir ad koyamadıklarını? Eğer bir harf buluş edebilirlerse, 1999 Kimya Nobelini alabileceklerini? 13 Minibüsçüler ve Dolmuşçular Derneği' nin sürtünmesiz bir ortamda saatte 560 km hız yapabilen bir araç geliştirdiklerini ve ama bu çabucak giderlerse, Trafik polisleriyle çoğu kez sürtüşme yaşanacağı için bu projeden vazgeçtiklerini? Bir dernek yetkilisinin ise, esas gerekçenin bu olmadığını, eğer proje gerçekleşirse, bu çabucak dışarı giden bir minibüsün yoldan yolcu biriktirmek için asla duramayacağını ve bu yüzden projeden vazgeçildiğini söylediğini? 14 İçinde yaşamış 65 milyon birey olmasa bu memleketin krallara layık bir şekilde idare edilebileceğini Bu gerçeğin yetkililerce bilinmesinden dolayı, adı geçen 65 milyon kişinin en kısa sürede öteki tarafa intikaline çalışıldığını? 15 Yüzlerce yıldır 14 sayısının peşinde gelen 15 sayısının bundan böyle buna tahammüllünün kalmadığını ve hakkaniyet gereği, birazcık da kendisine öncelik verilmesini gerektiğini düşündüğünü? 16 Onaltı sayısının da benzer şeyleri 15 sayısı için düşündüğünü? 17 NASA göre astronomik bir rakam karşılığında tarafıma genel müdürlük asistanlığı önerge edildiğini ve ama uzay fobim sebebiyle bu teklifi içim cız ederek reddettiğimi? 18 Okuduğunuz bu satırlar elinizde kitap olarak duruyorsa, hayattaki en büyük amaçlarımdan birisi olan kitap yayın amacımın gerçekleşmiş olacağını? 19 Ramazan ayında tüm yiyecek maddelerine zam gelirken, oruç tutma günlerinin de gerçekten bir yıla çıktığını; 365 gün oruç alıkoyma vecibesi yükleyen bir din buluş olunduğu takdirde bunun hükümetler için kaymaklı kadayıf olacağını? 20 Yirmi sayısının aslının 19 olduğunu ve lakin bu sayının deplasmanda oynadığı bir maçta berabere kaldığı için puanını fakat bir rakam yükseltebildiğini ve bu sayede yirmi olduğunu? 21 Standart bir kültablasının sıradan 30 adet sigara izmariti aldığını ve fakat otuzbirinci izmariti de sığdırmaya kalkıştığınız takdirde, halılarınızın Ayşe Teyzenin bile temizleyemeyeceği bir hal alacağını? 22 Bu Sabah Yağmur Var İstanbul' da olduğunu fakat bir yağmur için zorunlu şemsiyenin yanımda bulunmadığını? 23 Fakültede öğrenciyken hayatımda ilk önce spor totoda üç öbür kolonda 11 tutturduğumu fakat o hafta 11' in ikramiyelerin kapsama alanı dışına çıkartıldığını ve benim buna epey üzüldüğümü? 24 Yılbaşı gecesi evimize gelen misafirlerden bir tanesinin yeterince içki aldıktan sonra elindeki bardağı diğer bir misafirin kafasına attığını ve bunun sonucunda kafası yarılan o misafirimize 16 dikiş atıldığını? 25 GeceAy Yıldız olduğunu? 26 2 kez 2' nin ilk olarak 4 etmediğini ve lakin dört etmek için devlet memuriyetinde ve ek işlerde yıllardan beri çalıştıklarını? 27 İstanbul' un Onbeşinci yüzyılda Fatih Sultan Mehmet kadar fethiyle ortaçağdan yeniçağa geçildikten yüzyılar daha sonra bu kez 20 yüzyılda trafik ve enflasyon canavarlarının istanbul' u fethettiğini ve böylelikle tekrar ortaçağa dönüldüğünü? 28 Düşünüyorum öyleyse varım ibaresinin bugünkü izdüşümünün Düşünmüyorum öyleyse verin!olduğunu? 29 Oruç tutmamama karşın şimdi okuduğunuz bölümü yazmak nedeniyle sahur saatinde kurnaz olduğumu ve davul sesinin yakından hiç de güzel gelmediğini? 30 Ülkemizde her vatandaşa bir klip çekilmesinin artık zamanının geldiğini? 31 Voltajların düşmesi sebebiyle, bu satırları yazmak için yararlandığım bilgisayarımın ekranının tir tir titrediğini? 32 AIDS ve kansere bir tedavi bulunsa bile, yeni bir hastalığın hemencecik icat edileceğine candan inandığımı ve AIDS için Afrikalılara ve zencilere balçık atılırken, bu yeni rahatsızlık için de tahminimce bu sefer Saddam Hüseyin' e filan yönelineceğini? 33 2050 yılında, memlekettteki enflasyon oranının yüzde beşe düşmesinin aritmetiksel olarak muhtemel olduğunu ve fakat geometrik olarak bunun o kadar de mümkün olmadığını? 34 3000' li yılarda enflasyon ve trafik canavarlarının ecelleriyle öleceklerini?  

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt