Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bunları mutlaka not alın

bunları mutlaka not alın
0
108

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
85
Puan
48
F-D Coin
0
Kızartma kokularının butun eve yayılmaması icin yağın icerisine 12 dal maydanoz atın
Fırında patates yapmadan once,1015 dakika haşlayın ve catal ile delinDaha kolay pişecektir
Kızartma yağını bir kac kez kullanabilirsiniz Kullanılır durumda olup olmadığını anlamak icin kızgın yağın icerisine bir dilim ekmek atın Ekmekte kara lekeler oluşmuyorsa kullanabilirsiniz
Yeni bir tava satın aldığınızda ilk once icinde bir miktar sirke kaynatınBu işlem ilerde kızartmalarınızın tavaya yapışmasını onleyecektir
Unlarınızın boceklenmemesi icin, un kavanozunun icerisine bir adet defne yaprağı koyun
Buyuk miktarda patatesiniz var ise torbanın icerisine bir adet elma koyun 8 hafta boyunca filizlenmesini ve buzuşmesini onler
Kabarık bir omlet yapmak istiyorsanız,bir corba kaşığı suyun icerisine bir cay kaşığı mısır unu karıştırın Hazırladığınız karışımı yumurtaya ilave edinBoylece kabarık bir omlet yapmış olacaksınız
Biskuvileriniz yumuşamışsa onları birkac dakika fırınlayın
Peyniri kolay rendelemek icin,15 dakika buzlukta bekletin
Cekmeceleri icini boşaltmadan temizlemek istiyorsanız, elektrik supurgesinin ucuna ince bir corap gecirin
Fırında tavuk kızartacağınız zaman uzerine koyduğunuz baharatlardan icine de koyunBoylece daha lezzetli olur
Mantarların daha lezzetli olması icin pişirmeden once uzerlerine biraz tuz ve limon suyu koyun, 5 dakika bekletin Daha sonra pişirin
Kek kalıbınızın icine hamurunuzu dokmeden once ortasına bir şerit aluminyum folyo koyun Boylece kekinizi pişirdikten sonra kolayca cıkartabilirsiniz
 
858,469Konular
981,198Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt