Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bunları yapanı kovalayın:D

bunları yapanı kovalayın:D
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
bunları yapanı kovalayın:D Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? Temmuz Yerin kulağı war benim de kulağım war Ben yer miyim? Hayır yemem Bir adam karısını dövüyormuş, kapı calmış karısını dövmeye bırakmış, niçin? Eşek sudan gelmiş Tomi'nin annesi kimdir? Vücut Yapısı Adam bilgisayar başında uyuyakalmış Ertesi gün nezle olmuş Neden? Windows açık kalmış O Kadar bir hava attı oysa, kasırga çıktı Hakkımı aradım , meşgul çaldı Bayan Hakkı yokturÇünkü Hakkı erkek adıdır Hiç oralı olmadı , çünkü o buralıydı Hayallerim suya düştü, fakat öemli değil çünkü yüzme biliyorlar Kadının bırı varmıs ıkıncı donem kurtarmıs Annemler 4 kardeş, şaşırma dayımlar da Fransız İhtilali neye karşısında çıkmıştır? Sabaha karşısında Bruce Lee'nin Türk versiyonu kimdir? Memoli Anneler neden hiçbir şey düşünmez? Çünkü TEFAL herşeyi düşünürHoca öğrencilerine: Çocuklar dinleyinder Çocukların cevabi ise: din din dinAaaa fazla fiyakalı bir elbise Bak benimkisi V yakalı Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı Var ya sen hiç gol atamazsın Niye? Tipin ofsayt Var ya sen denizde hiç boğulmazsın Niye? Tipin kayık Hiç terlemeyen devlet memuruna ne denir? Noter Eli olmayan babaya ne denir? Noel Baba Adam SATmış karısı RTL Karadenizlinin birisi bara gitmiş Barmen beydemiş Limonsuz tekilaBarmen: Beyefendi limonsuz kalmadı kusura bakmayın, portakalsız versek olur mu? Adamın birini bi gün salıvermişler; pazartesi almışlar erkekler boy abdesti alıyor ya kızlar niçin girl abdesti mi almıyor? Hisbullah'ın kız kardeşinin adı nedir? Herbullah Gözlüklerin numaralı mı? Hayır, kale arkası Ben yürüyelim diyorum, Gerard Depardio En hizli sayi hangisidir? 10 Niye? Onun arabasi var Yıkanan tona ne denir? Washing ton Bi adam karisini dovuyormus,kapi calmis karisini dovmeye birakmis neden? Esek sudan gelmis Ben Aydan senerBende Dunyadan Salih Dış görünüşe önem vermem, röntgen filmi çektirip gelin bizi çekemediler halat koptu Adamın biri yolda gidiyomuş kafasına teyip düşmüş ölmemiş niye çünkü teyipte hafif müzik çalıyomuş adam uçaktan bankanın üstüne düşmüş ölmemiş neden? pamuk banka düşmüş o zamanlar elektrik yoktu mum ışında televizyon izliyorduk sen hiç maydonozun arkasına saklanmış adam gördün mü? hayır demekki ii saklanmış benim favori diye bi arkadaşım var peki burunda diye var mı?? ravanelli ellinci golunu atinca ne der? varan elli where is the hareket, there is the bolluk mc donalds menemen satmaya başlamış lan mcmanaman demişler bunlariyapanikovalayind5c56453a6fae3gifalt :d050: D050 :d050:bunlariyapanikovalayind5c56453a736f8gifalt :hhh: Dp81 :hhh:bunlariyapanikovalayind5c56453a6fae3gifalt :d050: D050 :d050:bunlariyapanikovalayind5c56453a736f8gifalt :hhh: Dp81 :hhh:bunlariyapanikovalayind5c56453a6fae3gifalt :d050: D050 :d050:bunlariyapanikovalayind5c56453a736f8gifalt :hhh: Dp81 :hhh:  

858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt