Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bunu Niçin Yaptı :( ??

Bunu Niçin Yaptı :( ??

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
sevgilimle takriben 3 aylık bir ilişkim var daha önce 5 yıllık sevdiği bir insan olmuş 1 aya yakın çıkmışlar biraz umursamazmış çocuk aldatmış felan filan herneyse ondan daha sonra kısa süreli ilişkileri olmuş 1 hafta 1 hafta öle zaten çıktığı erkeklerin çoğuyla arkadaş kalıyor en son 2 aylık bir çıktığı olmuş askere sırası gelmişken bölünmüş bundan sonra askerde tekrardan barışmışLar Herneyse en son benimle çıkmaya başladı ilklerde ben buna soğuk davranıodum ilgi bekliordu istediği ilgiyi verince beni ayrıntılarıyla elinin içine aldı her dediğini yaptım Zaten arkadaş Çevresine hiç güvenmiyorum eski sevgilileriyle dost kalmasını saymıyorum bile herneyse bu benden ayrıldı işte Ben sordum ben senin değin sevemiyorum felan seni kaybetmek istemiyorum lakin beraberkende yapmıyoruz felan dedi Ben üsteledim ilk başlarda sonra o 10 günlük süre içnde son günlerde ben buna blorf yaptım sen bitane nuamryla görüşüorsun felan diye aa evet eski sevgiliyle görüşmüş şuan askerde olan Ben bunu tehdit ettim ne konuştunuz felan diye valla bişe konuşmadık dedi öle muhabbet ettik felan dedi Sonradan o bana dediki dedi seni sevenin peşinden git felan sordğum süre kmseyi sevsem senin yanında ne işim var diyor Aramış eski sevgilisnini Ben bunu korkutma ettim dedim o çocuk askerden gelsin göstercem ben ona Bişe yapcağımdan değil sadce ölesne saçmalama felan ona ben o gözle bakmıyorum bile felan Dedim İşte konuşmalarınızı öğrenirim felan filan sonra aradan 1 saat geçti bu bana mesaj attı aşkımı özledim barışalımmı diğe niçin böle bir karar aldın dedim Zaten söylüycektim şu kıskançlıkların konuyu uzattı felan dedi barıştık herneyseDaha Sonra işte devam edioruz çıkmaya Ama bi güvensizlik sounu var bana her söylediği şeyi o Askerdeki eski sevgilisinede söylemiş diye düşinüorum içimde öle bişe var o çocukla görüşmüyor artık faceden felan engelledi ama bilmiyorum neden konuşmuştur sizce Yada ben ne yapmalıyım eski özeni göstermeyince eskisi gibi davranmıorsun aban diyor sizce ne yapmalıyım Değerimi anlaması için Bana En başından Anlatırsanız Çok memnun kalıcam Şimdiden teşkür ederim

858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt