Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bunu okumadan konu aÇmayin!

Bunu okumadan konu aÇmayin!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
her insan benzer değildir! herkesi aynı kalıba koymayın! başta karşınızdaki insanı tanıyın! ve kendinizi tanıtın!
bu nasıl olur diyeceksin!!!
Bir insani anlamak için beraber bir şeyler yerine getirmek, yaşamak, hayatı paylaşmak gerekir Içten dürüst insanların anladığı dilde budur zaten, yormaz bünyeyi
ve yine o kadar natürel karşınızda anlayacak bir muhatap yahut, abesle iştigaldir

Similar threads

ALLAH’A İNANMAYI, ALLAH’IN VARLIĞINI KABUL ETMEYE İNDİRGEMEK ‘Allah’ın varlığına inanmak’ ifadesi yanlış bir kullanımdır Doğrusu, ‘Allah’ın var olduğunu kabul etmek’, ‘Allah’ı tanımak’ veya “Allah’ı bilmek olmalıdır ‘Allah’ın varlığını inkâr etmek’ ifadesi de yanlış bir kullanımdır Doğrusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Selamun Aleykum kardeşlerim Din nedir? Din kesin yargılara dayanan ahlak prensipleri ve bunların uygulanmasıdır Mümin:sözünde duran demektirMüslümanlığın şartlarına,dinin öğrettiğine tam manası ile uyan demektir Müslüman:Allah’a teslim olmaya söz veren demektir Savaşta teslim olan kişi ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
God of War 2 Tam Çözümü Oyuna başlamak için 7 adam seçme şansımız var ama bu adamları da açması var tabi ki Ben size bu adamları açmak için neler gerektiğini yazdım Üstelik hepsinde de ayrı bir kıyafet ve özellik var Bunların yanı sıra oyunun bazı yerlerinde Phoenix Feathers ve Gorgon Eyes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
http:img293**************img2934908god2rz5 Oyuna başlamak için 7 adam seçme şansımız var ama bu adamları da açması var tabi ki Ben size bu adamları açmak için neler gerektiğini yazdım Üstelik hepsinde de ayrı bir kıyafet ve özellik var Bunların yanı sıra oyunun bazı yerlerinde Phoenix...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,496Konular
981,695Mesajlar
29,770Kullanıcılar
tuzcuSon üye
Üst Alt