♥ Bunun Adı ♥ 1549070838 1549070838 bununadi5c54f1fbdee81bununadi5c54f1fbdee81 http:tn32deviantartcomfs17300Wi2007202aaShadowoftheDaybyFurtiveLungs Seni unuttum artık sevmiyorum diyecek kadar iddialı cümlelerim olmadı hiçbir zamanSanırım olmayacak daKimi süre gözyaşları içinde,kimi süre sızlanarak lakin çektiğim her bir acının hakkını fazlası ile vererek; Tükenmeden Bitmeden Her gün biraz daha fazla Ne nazla Ne niyazla Sadece masum bir aşkla Kah ölesiye Kah öldüresiye Fakat her gün biraz daha delice Umarsızca Hoşlanmak seni Sensizliğin sancıları lahza be an vursa da yüreğimin kıyılarına sensizliğime,çaresizliğime inat sana gizli gülüşler biriktiriyorumKolay değil, Sen benim birincil aşkım unutulmazımsın; bedduam yok her gece yatağa yattığımda dua bilip sayıkladığımsınBu yüzden dönmeyecek olsan bile Sen daima mutlu ol,Sen yeter ki gül ben bir gülüşün için bin defa duacıyım Ne birincil gidendin ne de son dışarı giden olacaktın Sen derdin ya defalarca ; ömrümüz ayrılıklar toplamıdır diye Belki bu söze inandığımdan şayet de canım yanmasın diye; gidişine ağıtlar yakmadım, arından matemler de tutmadım Ne karalara büründüm ne de kara düşüncelere tutsak düştüm sadece yüreğimde hayal tadında ümitler büyüttüm Hani olur da bir olanak gelirsin diye Yokluğun bariz bir bıçak Vücudum kan revan içinde Sanadır hep bu yaralar Bitmez derdim bittin Mevsimi olmayan bir çiçektim Ellerinde soldum Bunun adı vuslat, Bunun adı sonu olmayan bir bekleyiş Bunun tarifi denizi olmayan bir memlekette vapurdan inecek olan bir gezgin beklemek Bunun adı imkansızlık, Bunun adı sensizlik Belki de bunun adı aşk