Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burak gacemer ve larissa gacemer ne zaman evlendi nasıl tanıştı

Burak gacemer ve larissa gacemer ne zaman evlendi nasıl tanıştı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Burak gacemer ve larissa gacemer Nasıl tanıştı ne süre evlendi

7 sene önceydi 17 yaşımda düştüm yollara, defile moda şovu geziyorum Bir İstanbul defilesinde tanıştık Yüzümü ve mimiklerimi iyi kullandığımdan, filmlerine yöneldim Rol yapmayı mankenlikten daha fazla sevdim Türkiye, Singapur ve Malezya ’daki işleri bitirip eve döndüm ve tiyatro okudum İstanbul ’a gelmeden 6 ay önce okulu bitirdim O sıra Burak ’la mükemmel arkadaşız Facebook ’ta sabahlara dek konuşur olduk Olmadı kameraları açtık Brezilya 6 saat geride, ben uyurken o uyanıyor, o uyurken ben Annem delirdi Bir ay ikimiz de uyumadık “Ben gidiyorum anne dedim Önce inanamadı fakat hemen “Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diyor Bu laf sizde de var, biliyorum

“Çıkarsız sevdik

Ve hemen evlendiniz

Mayıs 2019 ’de evlendik Sanırım “Wodoo yaptı Burak bana, kendimi İstanbul ’da buldum Ailemi fazla özlüyorum lakin deliyimdir azıcık Dizi ara verdiğinde Burak ’ı Brezilya ’ya kaçıracağım Bu zamanda bir bayan için en şiddet şey bir erkeğin onu gerçekte sevip sevmediğini anlamak Sahiden ben olduğum için mi, güzel olduğum için mi, param için mi seviyor bu adam? Birbirimizi sevdiğimizde hiçbir ayrıntı bilmiyorduk Çıkarsızca sevdik Burak ’sızlığa dayanamadım Onsuz duramadım oralarda Kendimden belirlenmiş geldim ve hâlâ öyleyim Çok mutluyum

Nasıl evlendiniz?

Düğün yapmadık, aile yemeğiyle evlendik Yakında herkes bir araya gelince daha geniş bir şeyler yaparız

Evde meslek bölümü nasıl?

Kim daha az çalışıyorsa o daha artı ev işi yapıyor

“Annem, orada herkes Müslüman dedi!

Siz Brezilyalılar her zaman mutlusunuz, aralıksız gülüyorsunuz Içten mu anlamışım?

Tıpkı böylece! Hükümetin yapmadığı kalmadı bize ama hâlâ sırıtarak şenlik yapabiliyoruz Somurtunca bir şeyi düzeltemediğimize kadar neden ağlayalım? Halk Müziği eğitimsiz bizde ve en kolayı tebessüm etmek Lakin İstanbul ’da en özlediğim şey bu Her şeyiniz var, olanaklarınız kat kat fazla lakin millet somurtuyor İniyor adam arabadan, yolumu kestin, sağdan girdin Gülüyorum otomobilin içinde Otomobil derken, kullanamıyorum, ehliyetim yok, fırsatım olmadı

Görüşme: Nazenin Tokuşoğlu *

858,496Konular
982,462Mesajlar
30,231Kullanıcılar
gkhny0Son üye
Üst Alt