Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burak hakkı bebeğinin üzerine titriyor

Burak hakkı bebeğinin üzerine titriyor
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Burak hakkı bebeğinin üzerine titriyor BURAK HAKKI NASIL BİR BABA? 1548616999 1548616999 burakhakkibebegininuzerinetitriyor5c4e052be1476burakhakkibebegininuzerinetitriyor5c4e052be1476 http:geccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberburakhakki26ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg SEMA YILDIRIM, EŞİ BURAK HAKKI'NIN, OCAK AYINDA DOĞAN OĞULLARI RÜZGAR'IN ÜZERINE FAZLA TİTREDİĞİNİ SÖYLEDİ Oyuncu Sema Yildirim, Ocak ayında kucağına aldığı oğlu Rüzgar'la Mother&Baby dergisine özel pozlar verdi Şimşek, iki sezondur 'Dudaktan kalbe' dizisinde Hüseyin Kenan karakterini canlandıran Burak Hakkı'yla evli olan vedi yıl sonradan 26 Ocak'ta oğlu Rüzgar'ı kucağına alan Sema Yildirim, bebeğiyle objektifin karşısına geçti MilliyetTelevizyon'un haberine tarafından, Bebeğine bakıcı tutmayı şimdilik düşünmediğini beliter Yildirim, 'Ben bakıcılara güvenemiyorum Bir bakıcı veya dadı tutmayı Rüzgar, kendisini açıklama etmeye başladığı zaman düşünebilirim Bana onu şikayet edebildiğinde fakat olabilir' dedi Bebekleri kız olsa bile adını Rüzgar koymayı planladıklarını söyleyen Şimşek, 'Burak Hakkı nasıl bir baba?' sorusuna ise şöyle yanıt verdi: 'Burak, oğluna aşık ve fazla evhamlı bir baba Sağolsun, Rüzgar'a bir şey olacak diye ödü kopuyor Allah'tan ben rahatım da birbirimizi dengeliyoruz Ben de Burak gibi olsaydım, rüzgar aramızda panik panik yaşardı' dedi Eşinin oğlunu bir kaç saat görmezse özlediğini söyleyen Yildirim, 'Rüzgar'ın her değişikliğini herkese mesaj atıyor Ben burak'a sürpriz yapıyorum Rüzgar'a baba demeyi öğretiyorum'  

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt