Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Burak Kut İlac Şarkısı

Burak Kut İlac Şarkısı
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Burak Kut İlac Şarkı Sozu

Sen de yalnızsan
Benim gibi kaybolduysan
Acı cekip yandıysan
İlac olalım birbirimize

Gel nazı bırak
Bu defa kacış yok aşktan
Kendini bana bırak
Bir anda kalbim seninle dolsun

Gulmuyorsun gul biraz yanındayım
Gulmuyorsun gul biraz

Similar threads

Burak Kut Lutfen Bırak Bu İşleri Şarkı Sozu Saat Kac Baktın Olmadı Tak Boş Vitese Yok mu Sandın Daha İyisi Cok mu Gordun Jilet Gibisi Uc Dort İnsan İşi Bu Duyguya Aşk Demek Yıllar yılı Kesmiş Millet Kendini Şu Kadarlık Saygın Yoksa Gecmişe Bundan Sonra Kesmez Seni Hic Bişey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Burak Kut Kitap Aralarında Şarkı Sozu Bu aşk nerden cıktı karşıma Kalbim senle doldu Karanfiller soldu Kitap aralarında Olmaz işler geldi başıma Gozyaşım sel oldu Goruşmeyeli cok oldu Biri mi var aramızda Sevmiyorsun belki de Elveda demek kolay mı Cırpınıp kanatlanmak istiyorsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Burak Kut Kendimle Barıştım Şarkı Sozu Değiştim, bildiğim herşeyi değiştirdim Gorduklerimden oğrendiğim aslolan ben olmalıymışım herşeyden once sonra sen Konuşsam ne cok şey var anlatacak Vakit yok artık kaybedecek acıyı dillendirip sil baştan yaşamak Bana gore değil Kolay olmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Burak Kut Hakikat Aynası Şarkı Sozu Yalan makinasına donuştuk Doğru soze ne denir bilmiyor kimse Yeri geldi bi suyu boluştuk Ne yazık gerceği gormuyor kimse Yuzune bile bakmıyor Ona gore guclu değilsen Biraz da ben dik durayım Sen bana bilgisitenlarcom eğilsen Tekrarlamaz gun kendini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Git Bir An Once şarkısı Burak Kut şarkıları Git Bir An Once şarkı sozu Git Bir An Once şarkı sozleri Zamanı doldurduk gidiyorsun işte Gucenmedim anladım hatta duşununce Diyecek hic bir soz yok Helal et hakkını sende İnan hic dargın degilim git bir an once Git bir an once git bir an...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt