Burak Özçivit Yeni Filmi Uğruna Sıkı Diyete Girdi Burak Özçivit Ne Diyeti Yapıyor burak özçivit haberleri Sevgili melekler, Müthiş Yüzyıl dizisinin yakışıklı valisi Burak Özçivit şu sıralar sıkı diyette Yeni filmi Malkoçoğlu için kamera karşısına geçmeye hazırlanan Özçivit bütün 6 kg vermiş ve vermeye de devam ediyor İşte Burak Özçivit haberleri, haberin detayları 1548632710 1548632710 burakozcivityenifilmiugrunasikidiyetegirdi5c4e428a275f9burakozcivityenifilmiugrunasikidiyetegirdi5c4e428a275f9 burakozcivityenifilmiugrunasikidiyetegirdi5c4e428a275f9 Burak Özçivit, sanki vefat diyeti yapıyor Kıvanç Tatlıtuğ’dan sonra Burak Özçivit de rol uğruna eridi, Malkoçoğlu elde etmek için tam 9 kilo verdi Malkoçoğlu filminde rol alacağını söyleyen Özçivit, Film için 6 kilo verdim Ölüm diyeti yapıyorum Hiçbir şey yemiyorum desem yeridir Fazla hoş bir film olacak dedi Burak Özçivit rol uğruna sıkı bir diyete başladı Harikulade Asır'ın Bali Bey’i Malkoçoğlu filminin başrolü için kısa sürede bütün 9 kilo verdi İki bilirkişi gözetiminde diyet yaparak eriyen yakışıklı oyuncu, bir yana da çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak film için ok atma, kılıç ve yakın dövüş dersleri alıyor
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.