Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burak Yamantürk kızı Mercan hakkında konuştu: Tıpkı annesi

Burak Yamantürk kızı Mercan hakkında konuştu: Tıpkı annesi
0
30

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
burak_yamanturk_kizi_mercan_hakkinda_konustu_tipki_annesi_1638696984_5786.jpg

Burak Yamantürk ile dünyaevine giren oyuncu Özge Özpirinçci, geçtiğimizde günlerde anne olmuştu. Çiçeği burnunda baba Yamantürk, doğuma girdiğini söyledi ve bazı açıklamalarda bulundu.

Oyuncu çift Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk dünyaevine girmişti. Çift 1 Aralık’ta da kızları Mercan’a kavuştu. Doğuma girdiğini söyleyen taze baba Yamantürk, şunları ifade etti:

"Bebeğimizi görür görmez sevinçten ağladık. Hala mutluluktan, heyecandan ne yapacağımızı bilemiyoruz."

VgtFE_1638696989_0026.jpg

"Kızımı kucağıma alır almaz ‘Aynı Özge’ dedim. Annesine çok benziyor. Adını ben koydum. Altını değiştirmeye bile başladım" dedi.

Similar threads

Burak Yamantürk ile dünyaevine giren oyuncu Özge Özpirinçci, geçtiğimizde günlerde anne olmuştu. Çiçeği burnunda baba Yamantürk, doğuma girdiğini söyledi ve kimi açıklamalarda bulundu. Oyuncu çift Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk dünyaevine girmişti. Çift 1 Aralık’ta da kızları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Kasım ayında bebeği Mercan'ı kucağına alan Özge Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk'le bir mekan çıkışı görüntülendi. İlk kez bebeğinin yüzü görülen Özpirinçci, davalı olduğu dizinin galasında olmamasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu Özge Özpirinçci, nikah masasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Ünlü çift Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk'ün çocukları dünyaya geldi. İsminin ne olacağı hayli merak ediliyordu. Burak Yamantürk belirledi. Kendisi üzere oyuncu olan Burak Yamantürk ile Marmaris'te dünyaevine giren Özge Özpirinçci, evvelki gün öğlen saatlerinde bir kız bebek dünyaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Üç projeyle bir arada gelen oyuncu Burak Yamantürk, Özge Özpirinçci ile olan evlilikleri ve bebeklerine dair şaşırtan itiraflarda bulundu. Hayatının odak noktası olan bebeği ve karısı Özpirinçci'den bahsederken gözlerinin içi gülen Yamantürk, ayrıca baba olmanın mutluluğunu asla tarif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Ünlü çift Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk'ün çocukları dünyaya geldi. İsminin ne olacağı oldukça merak ediliyordu. Burak Yamantürk belirledi. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile Marmaris'te dünyaevine giren Özge Özpirinçci, önceki gün öğlen saatlerinde bir kız bebek dünyaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt