Buram buram aşk kokan nickler aşk kokan nickler buram buram aşk kokan videolar sözleri Ademoğlu yaratıldığından beri yeryüzünde aşk varolmuş birşey her insan aşıktır kimi insana kimi kuşlara kimi böcüklereburamburamaskkokannickler5c5830057a2a0alt Big Grin İşin şakası hoşlanmak sevilmek hoş şeydir bide ayrılık olmasa demişler işte sizlere aşk doymuş sözcükler ) 1549283328 1549283328 buramburamaskkokannickler5c583005ac8d2buramburamaskkokannickler5c583005ac8d2buramburamaskkokannickler5c583005ac8d2 §enLe yaşamak istiyorum senLe yaşLanmak istiyorum !! eLvedαчLα süsLenmiş ßir Чαrının dünündeчim qim ßiLir belqi de doqmαmış meLeqLer roLündeчim xD §orsαm ßαnα ßenden yαqındın derhal neden uzαqtα§ın !! qapına qöLeyim desem inanır mıyım yaLvarırsan seni qörsem seni inanır mıyım Denqesizim uqαLαчım sımαrıqım uчuzum α m α c o q t α t L ı ч ı m m x$ чok elde etmek istiчoяum qīm vurduчα qīttīm qeLecem cαnımı чøLda ßuLdum !!! c #FF0000herqesten ·$1 kopuq ·$4 ßir ßen !!c herkesten kopuk ßir ßen uчusαчdım ßüчürdüm ßeLki qeLecek çizip atsa qeçmi$i !!! ßu msn HackLenmiştiя xD Sen ve ßen !! ikimizqαßuL et en dipteчiz HαYαtıмı Yα$αякєN HαYαtıNα ßi Uğяαя Gi∂єяiм qim ßu qözLerindeki Чαßαncı !! eLvedαчLα süsLenmiş ßir Чαrının dünündeчim qim ßiLir belqi de doqmαmış meLeqLer roLündeчim Sonßαhαяı ßu ßeLqi đe αşqın qerçeek sααndıqııım ßiiir çøøk şeч чαLααn ααsLındααα Hαчαł ßir Hiqαye чαşαsαn ne oLur öLsen ne oLur zøя øLαnı seviчor her defα ne qαrα qαşınα ne qαrα qözüne ßen łeq ßir sözüne łułuLup qαLdım !!! Чorqunum özLemeqłen hαчαLini öLümün TeLafisi чøktur sεnī tanımadan önce tatlı bi yaßancıydın keşke tanımasaydımda o kadar kalsaydın Sana Mecburum ßiLir misin ßu şehiяde sαnα αşık ßiri vαя αşıq øLmαk dεqiL ßir ömür ßøyu sεvεßiLmekīr mαrīfet αşqα īhtiчαcım чøk ßenim !!! ßu Kalp ßuqün iLq defa qırıLmıyor ßen unuttum desemde yerin hala dolmuyor ßαzen yαnLız olduqundα qendini daha mutLu ve huzurLu hissedersin !!! senden чeni ßir sen istediчsem hataLıчım Sonßαhαяı ßu ßeLqi de α$qın Hayatın qendisi ßu her şey varmış içinde yollar ayrılıyomuş çılgın sevsen ßiLe qözlerinde boğulmak istiyordum olmadı bana düşen yokluğunda kaybolmakmış εqεя sεnī sεvmεk чαnLış īsε,ø zαmαn kaLßim døqяu øLmαmα īzīn vεяmεчεcεk !!! чoLLαя αчrıLıyoяmuş çılgın qißi sevsen ßiLe Doqmαk Ölmek īçīndīr