Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Burama Değin geldi bundan böyle Sanırım hoşlanmıyor benden :(

Burama Değin geldi bundan böyle Sanırım hoşlanmıyor benden :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bi kıza hoşlandığımı sölemiştim ilk gün cilalı daha sonra konuşuruz dedi ondan sonraki günler bi ii bi fena davranıyordu birgün sınıfta hiç lakin hiç konuşmadı sınıfta sinrimden durup dururken ağladım çok seviyorum Kızı bir türlü aklımdan çıkmıyor kafayı yiyecem kızın arkadaşları felan teselli etti beni işte yapma diye üzme canını kız yanıma geldi ben dedimki bir şans ver o dediki bitmiş biz senle çıktık senle biryere dolaşmaya gidiyoruz elimi yakalamak istersin lakin benden bunu umma dedi sonra sinamaya gidelim dedi arkadaşlar moralim yerine gelmesi için herkez tamamlanmış dedi hoşlandığım kızda gelicek napmam lüzumlu bu kızında beni sevmesi için Buluşmada ne yapmalıyım lütfen yardım edin ALLAH rızası için kızı çok seviyorum delicesine daha önce hiç bir kız için ağlamamıştım hemde sınıfta milletin ortasında Sürekli aklımda o kız var

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt