Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Burası Agora Meyhanesi Şarkı Sozu

Burası Agora Meyhanesi Şarkı Sozu
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Zeki Muren Burası Agora Meyhanesi Şarkı Sozu

Agora Meyhanesi Şarkı Sozu

Burası agora meyhanesi
Burada yaşar aşkların
En anesı en şahanesi

Bu gece benim gecem
Bu gece benim gecem
Cama vuran her damlada
Seni hatırlıyorum
Ve sena susuzluğumu

Bu aksam umitlerimi
Meze yapıp iciyorum
İciyor iciyorum

Similar threads

Fatma İşcan 15 ocakta soylediği şarkı Agora Meyhanesi O Ses Turkiye Fatma İşcan 15 Ocak O ses Turkiye Fatma İşcan Agora Meyhanesi şarkı sozu Burası agora meyhanesi Burada yaşar aşkların En anesı en şahanesi Bu gece benim gecem Bu gece benim gecem Cama vuran her damlada Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
O Ses Turkiye Van Ozel Fatma İşcan'ın soylediği şarkı Fatma İşcan Agora Meyhanesi şarkı sozu o ses Turkiye Burası agora meyhanesi Burada yaşar aşkların En anesı en şahanesi Bu gece benim gecem Bu gece benim gecem Cama vuran her damlada Seni hatırlıyorum Ve sena susuzluğumu Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Burası agora meyhanesi Burada yaşar aşkların En anesı en şahanesi Bu gece benim gecem Bu gece benim gecem Cama vuran her damlada Seni hatırlıyorum Ve sena susuzluğumu Bu aksam umitlerimi Meze yapıp iciyorum İciyor iciyorum zeki muren
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Sezen Aksu Ayar şarkısı sozu Sezen Aksu Ayar şarkı sozleri 2019 Sezen Aksu Ayar Ya bizdensin ya da onlardan Hadi bu kopruyu gec bakalım Ya dostsun ya da duşman Hadi sıfatını sec bakalım Ya siyahsın ya da beyaz Ya hep ya hic oyle yok biraz Ya hasım ya hısım a cileli başım Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt