Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burası Muştur Notaları

Burası Muştur Notaları
0
103

Similar threads

Bir Şarkısın Sen Mukaddes Burası Muştur Sozleri Mukaddes Burası Muştur Yolu Yokuştur Şarkı Sozleri Havada bulut yok bu ne dumandır Mahlede olu yok bu ne figandır Ana ben olmedim bu ne şivandır Aho yemendir gulu cemendir Giden gelmiyor acep nedendir BURASI MUŞTUR YOLU YOKUŞTUR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Tual Burası Muş'tur Güzel Muş'um, garibim, yetimim, bi kesim hasretim benim Sevdiğini Yemen'e gönderdiler Bir çift kundurası, bir fesi geldi Kendisi Cennet'e girdi dediler Avar dedin, şivan ettin, ağladın Burası Muştur dedin adını sadonu feryadına çaldılar Soyunu sopunu bilmediklerin Havada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Ayla Dikmen Anlamazdın notaları Anlamazdın flut notaları Anlamazdın şarkısının notaları lasidoredo(diyez)remiredo(diyez)re do(diyez)remimirereredosilasidola lasidolasilamireresol(diyez)(burası anlamazdın) lasisol(diyez)sisol(diyez)redodolasido lasilasimi(diyez)silasisilasila...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Hekimoğlu Notaları Hekimoğlu Turkusunun Notaları Hekimoğlu Turkusunun Notaları imageshekimoglunotalari5ada91f40cf41
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Canakkale Turkusunun Notaları Saz Canakkale Turkusunun Saz Notaları Canakkale Turkusunun Notaları imagescanakkaleturkusununnotalarisaz5ada7ca7d0114
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt