Mert Alaş ve Marcus Piggot, Burberry için alternatif bir Noel kampanyası çektiler. ‘What Is Love?’ (Sevgi Nedir) isimli kampanya, bembeyaz bir arkaplan eşliğinde çekildi. Burberry’nin Kreatif Yöneticisi Riccardo Tisci, birinci Noel kampanyası için fotoğrafçı ikilisi Mert & Marcus’u tercih ederken, umut, sevgi ve birlik temaları üzerine yoğunlaşıldı.
“Birlik olmanın ruhunu kutlamak istedim,” diyen Tisci, “Bu, benim için, Noel döneminin en içten ruhu ve bu temayı yeni kampanyada vurgulamak istedim. Aile olmak birlik ve sevgiden geçiyor. Ben de büyük bir aileden geliyorum ve bu kişiliğimi şekillendiren şeylerden biri. Hanemden uzağa taşındığım günden beri, nerede olursam olayım, kiminle olursam olayım, aile ve birlik olma hissi beni bulunduğum konuma bağladı” diye ekledi.
Carla Bruni, Fran Summers, Cecilia Chancellor, Zhou Dongyu ve Yoo Ah-in üzere isimlerin bölge aldığı kampanya fotoğrafları, portreler ve küme fotoğrafları halinde çekildi. Deee-Lite’ın “What is Love?” müziği eşliğinde dans eden kampanya yüzlerini bir görüntü yayınlayan Burberry, kampanyanın temasını en sefalı biçimde yansıtmayı başardı.
Birçok farklı Noel figürü olmasına karşın tüm inançların yeni yıl kutlamalarını yansıtmaya çalışan Tisci, Burberry’de yeni bir devrin başladığının işaretlerini verdi. 90’lı yılların modellerini, asrî kreatifler ile birlikte çeken Mert & Marcus, her taraftan kişilerin bir araya gelişini kutladılar.