Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

burçlara göre ampul değişimi

burçlara göre ampul değişimi
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
burçlara göre ampul değişimi Bir ampulu degistirmek icin kac KOC gerekir? * Bir tane yeter Isi ciddiye alirlar * Hic gerekmez, Koclar karanliktan korkmaz * Bir tane yeter Is fakat elinizde bol yedek ampul bulunsun (hafif sakarlik) Bir ampulu degistirmek icin kac BOGA gerekir? * Bir Yalnızca kendisine mukafat vereceginize soz verin * Hic, Bogalar hicbirsey degissin istemez * Bir Fakat yanmis ampulun gercekten hicbir se yaramayacagina ikna etmeniz gerekir Bir ampulu degistirmek icin kac IKIZLER gerekir? * Iki Ayrica elinde cep telefonu, danisacagi bir arkadasi veAmpul Degistirme El Kitabisarttir * Iki Oysa ampul degistirmeleri bir hafta surer, lakin ampulu degistirdikten sonra size Fransizca dersi verirler ve paranizi nereye yatirmaniz gerektigini anlatirlar * Iki Oysa kimin ampulu degistirecegi tartismasi o kadar uzun surer ama ampul asla degismez Bir ampulu degistirmek icin kac YENGEC gerekir? * Yalnızca bir Ve lakin degistirmekle iyi yapip yapmadigini iyi anlamak icin bir hafta terapiye gider * Bir Lakin degistirirken sinirden lambayi kirar * Hic Bunu bir problem olarak gorur ve yataga duser Bir ampulu degistirmek icin kac ASLAN gerekir? * Hic Aslan, danismanlarini arar ve Ampul degissinemrini verir * Bir Ampulu miktar ve dunya etrafinda doner * Hic Aslan kendi isigini yeterli bulur Bir ampulu degistirmek icin kac BASAK gerekir? * Surekli baskasinin ampullerini degistirdiklerinden kendi ampullerini degistiremezler * 1000000000 kadar, bunu hata payi 00000000001 olabilir * Hmmm, bunun kutusu nerede, son kullanim tarihi neydi bakalim Ben niye bu markayi almistim ancak? Yahut tasinsak mi? Bir ampulu degistirmek icin kac TERAZI gerekir? * Bir ola ki de iki Tam cikaramadim Sen ne dersin? * Niye degistirelim ancak, karanlik romantik oluyor * Gercekten bilemiyorum, olur ya ampule sormak lazim Ayrica alışılagelmiş bir ampul ise tek basima degistirebilirim de, ozel bir ampul ise iki olmakta üstünlük var Bir ampulu degistirmek icin kac AKREP gerekir? * Hic, karanlikta yasarlar * Ne soruyorsun, sen polis misin? * Bu veri kesinkes sıcacık bilgidir ve yalnızca dikte komuta zinciri icinde aktarilir Bir ampulu degistirmek icin kac YAY gerekir? * Simdi biz Kas'ta bir tatil gecirmistik, hazır mi * Yaşam guzel, gunes piril piril, karnim ac Ne ampulu yahu? * Takmayacaksin, takarsan yanmaz bak takma, yanacak Bir ampulu degistirmek icin kac OGLAK gerekir? * Hic Oglaklarin yeni ampul alacak parasi olmaz, masraf gosterirlerse o baska * Cocukca islerle ugrasmiyorum * Simdi degistiririz, yarin yanmayacagi ne malum? Bir ampulu degistirmek icin kac BALIK gerekir? * Ne ampulu? * Elektrikler mi kesildi, yahut saat 21'mi oldu? * Benim icin aydinlik sekerim  

858,472Konular
981,208Mesajlar
29,545Kullanıcılar
medusa231Son üye
Üst Alt