Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burçlara Göre Yeni Yıl Hediyeleri

Burçlara Göre Yeni Yıl Hediyeleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Burçlarınıza Göre Yılbaşı Hediyeleri
2019 Burçlara Göre Yeni Yıl Hediyeleri

Burcuna göre sevdiğinize yeni yıl mesajı ve hediye seçenekleri Bu rehberi okumadan sevgilinize yeni yıl hediyesi almayın2019 Yılına sayılı günler kala sevdiklerinize nasıl hediyeler alabilirsiniz hemen sizleri bu durumdan kurtarmak için Burçlara göre yılbaşı hediyeleri neler öğreniyoruz sevdiklerinizin burçlarına tarafından hediye seçenekleri sizlerle

Koç burcuna aşıksanız
Senin öncü ve becerikli fikirlerinden, reformcu ve girişimciliğinden sonsuz bir şımartma almaktayım Dünyanın senin etrafında döndüğünü düşünmen her ne değin beni huzursuz etse de, sana farklı bir alımlılık kattığını düşünüyorum Karşı cinsin bakışlarının üzerinde olmasından hoşlanmasam da, seninle birlikte olmanın ne dek heyecanlı bir macera olduğunun farkındayım O duruşun ve o bakışlarınla beni ne değin fazla büyülediğini bilmeni istiyorum İyi ama varsın mutlu yıllar!

Sevdiği hediyeler:
Bayanlar için: kırmızı renkte ve epeyce nitelikli iç çamaşırları
Makyaj malzemeleri, elmas taşlı bir yüzük, kırmızı bir gül, ateşli parfümler, süratli bir yılbaşı programı, sürpriz bir yolculuk
Erkekleri için: cep bilgisayarı, macera batmış bir gece, sedef bir çakı ya da hançer, ajanda ve macera film seti, ilginç oyunlar, tuttuğu spor takımının özel bir hediyesi, ufak yarış arabaları

Boğa burcuna aşıksanız
Hayatının her bir dakikasını planlaman, güvenilir ve vefalı oluşun, bana gösterdiğin itina ve ilgiden dolayı çok mutluyum Kimi zamanlarda illa haklı olanın sen olduğunu söylesen de, finansal konularda pozitif tedbirli olsan da, içten bildiğin yoldan dönmemen karşısında sana hürmet duyuyorum Sen benim en sıkı dostum, güçlüklerden yılmayan, hedefine gelmek için her türlü sabrı belirten tanıdığım en özel insansın Bütün bu yönlerinle seninle olmayı talih biliyorum İyi ki varsın Mutlu yıllar!

Sevdiği hediyeler
Bayanlar için: hoş bir çiçek buketi, zümrüt ve inci taşlı mücevher, fazla nitelikli bir yerde bir yılbaşı eğlencesi, pahalı giysiler, nitelikli bir deri çanta, alımlılık malzemeleri, konser bileti
Erkekler için: lüks bir yerde yılbaşı yemeği, nitelikli bir cilt çanta, cüzdan, saat Arabası için orijinal bir armağan, ajanda, cep bilgisayarı ve oyunları

İkizler burcuna aşıksanız
O kıvrak zekanla, herşeyi basit algı yeteneğinle, hızlı ve son derece çabuk harekete geçmenle ne değin öğünüyorum bilemezsin Her ne kadar, seni elimde tutmanın baskı olduğunu bilsem de ardından koşmanın farklı bir şımartma olduğunun da farkındayım Baskıya direnmeyen yapınla ve duruşunla beni büyülediğini bilmeni isterim Seninle herşeyi paylaşmaktan, gezmekten ve senin her alandaki bilgilerinden yararlanmaktan mutluyum İyi fakat varsın Mutlu yıllar!

Sevdiği hediyeler
Bayanlar için:cep telefonu, yılbaşında birlikte bir akşam aşmak ya da seyahate çıkmak
Nitelikli bir ajanda, bir hediye çeki, kitap, defter, arabası için özel bir armağan, cep bilgisayarı
Aynı hediyeler erkekleri için de geçerlidir

Yengeç burcuna aşıksanız
Senin hassasiyetin, evcimenliğin, çabuk heyecanlanman ve duygularınla hareket etken, beni sahiplenmenden nasıl mutluyum bilemezsin Senin yanına kendimi huzurlu hissediyorum O hoş gözlerinle beni büyülüyor ve gün geçtikçe daha fazla kendine bağlıyorsun Her ne değin yakınlarına pek laf ettirmesen de ve beni kimi zaman fazla şekilde severek kısıtlasan da seninle almak inan dünyanın en güzel mutluluğu İyi oysa varsın Mutlu yıllar!

Sevdiği hediyeler:
Bayanları için: inci bir kolye, hayatını kolaylaştıracak mutfak gereçleri, evi için özel bir eşya, nitelikli bir kol saati, sırça eşyalar, gümüş takılar, izaç teklifi, bir ev anahtarı, bir kolye ve içinde onu çok sevdiğinize dair bir yazı, resim çerçevesi,
Erkekler için : masa üstünde kullanmak için sırça bir fotoğraf çerçevesi, hoş bir dinlenme koltuğu, giyim eşyası, müzik aletleri, bir hediye çeki, kaliteli deri dolgun hatıra defteri, eskiyi andıran bir eşya, gümüş renkli bir bilmek veya kalem seti

Aslan burcuna aşıksanız

Cesaretin, korkusuzluğun, başarılarınla ve etrafındaki herkese gösterdiğin cömertliğinle beni etkiliyor ve o tehlikesiz duruşunla, beni kendine her geçen gün daha pozitif bağlıyorsun tekrar tekrar senin fikirlerini onaylamamı ve seni hep övmemi beklemen beni rahatsız etse de, böylece özelsin ki senden vazgeçmenin muhtemel olmadığını, sensiz bir hayatın kuvvet olacağını biliyorum Sen benim hayat enerjimsin İyi ancak varsın Mutlu yıllar!

Sevdiği hediyeler:
Bayanlar için: epeyce fiyatı yüksek bir giyim eşyası, mücevher, birlikte bir seyahat veya yolculuk çeki, yakut taşlı bir yüzük, kırmızı güller, nitelikli bir eşarp, altın bir saat, nitelikli bir saç tokası
Erkekler için : Saat ve anlamak, abartılı bir hançer veya çakı, kaliteli bir elen, deri çanta ve ajanda, mp3, cep telefonu, altın bir künye

Başak burcuna aşıksanız
Herşeyi en ince ayrıntısına dek planlaman, kaliteye olan düşkünlüğün ve akla yatkın duruşunla beni ne dek etkilediğini bir bilsen Çalışkanlığın ve pratik zekanla ve dürüstlüğünle daima kibir duyuyorum Kimi süre eleştirilerin, o kadar kolay basit beğenmeyişlerin, duygularını açamaman ve mesafeli duruşunla üzülsem de, ne değin güvenilir olduğunu anlamak bana huzur veriyor İyi fakat varsın Mutlu yıllar!

Sevdiği hediyeler:
Bayanlar için: son meydana çıkan kitaplar, cep telefonu, bilgisayar, iletişimle alakalı her türlü armağan, ametist taşlı bir yüzük, armağan çeki, kaliteli ve hoş kokulu sabunlar, küçük bir kedi yavrusu
Erkekler için : armağan çeki, bilgisayar oyunları, son meydana çıkan kitaplar ve filmler, cep telefonu ya da bilgisayar, nitelikli bir ajanda, hesap makinesi, hoş kokulu sabunlar

Terazi burcuna aşıksanız
Akılcı görüşlerin, ikna edici konuşmalarınla, haklıyı haksızdan ayıran o kıvrak zekanla, güzelliklerin kıymetini bilmen ve güzellikler sunmanla o denli mutluyum ancak, zor beğensen de, kararsızlıklar göstersen de tüm bunların sana öbür bir çekicilik kattığını biliyorum Seninle müşterek hareket etmekten, sen ve ben seslenmek yerine biz olmaktan, bilmediğim çoğu şeyi senden öğrenmekten nedeniyle çok huzurluyum İyi ama varsın Mutlu yıllar!

Sevdiği Hediyeler:
Bayanlar için: hoş bir takı, nitelikli bir giyim eşyası, parfüm, bahar çiçeklerinden bir buket, gezi çeki, bilgisayar, kitap, birlikte geçirilecek romantik bir yeni yıl
Erkekleri için: parfüm, anahtarlık, resim makinesi, mp3

Akrep burcuna aşıksanız
Derin ve güçlü tutkularınla, her seçtiğin işte başarılı olmanla, yorulmadan çalışman ve bütün engellerin üstesinden gelebilecek kadar dinç olmanla ne değin kibir duyuyorum bilemezsin Biliyorum anlaşılması zor insansın hatta anlamaya çalışırken kimi zaman yorgunluğumsun Lakin şu sahiplenmelerin ve arzuların yok mu, kendine olan şu güvenli duruşunla ne değin da etkileyicisin? İyi ki varsın Mutlu yıllar!

Sevdiği Hediyeler
Bayanları için: yumuşacık peluş oyuncaklar, deri bir çanta, parfüm(cinsel ağırlıklı), marka bir saat, seksi bir iç çamaşırı seti
Erkekleri için : nitelikli bazı elbise veya giyim eşyası, arabası için özel bir anahtarlık, cilt cüzdan, kemer veya saat

Yay burcuna aşıksanız
Düşündüklerini açıkça ve dürüstçe yüzüme söylemen, neşen, hareketliliğin ve hayata olan iyimser yaklaşımlarınla bana sevinç veriyorsun Seninle gezmek, bilgilenmek ve tekrar senin gözünle hayatı keşfetmekten nedeniyle gururluyum Arasıra gösterişli sözler versen de, seni elimde yakalamak zor olsa da, aradığımda kimi süre bulamasam da, seninle elde etmek çok güzel İyi ancak varsın Mutlu yıllar!

Sevdiği Hediyeler:
Bayanlar için : fotoğraf makinesi, seyahat çeki, kaliteli bir gezi çantası, gözlük, kitaplar
Erkekler için: spor kıyafetler, tuttuğu takımın özel bir eşyası, gezi çeki, kaliteli bir giyim eşyası, tanıdık olmayan kültürlerle alakalı kitaplar, filmler, araştırma üzerine her türlü kitaplar, eğitim setleri, dergiler

Oğlak burcuna aşıksanız
Senin sona ermek bilmeyen başarı tutkun, sadakatin ve sadeliğin, disiplinli hayatın ve her türlü güçlüğe karşın boyun eğmezliğinle kibir duyuyorum Yavaş fakat kesin adımlarla ilerlemen, bana olan saygıdeğer ve nezaketinden nedeniyle mutluyum Her ne kadar mesafeli ve kimi vakit soğuk dursan da, bana olan düşkünlüğünün farkındayım Seninle elde etmek bana tarafından güvenlik içinde yaşamak ve ahenkli bir yaşam anlamı taşıyor İyi ama varsın Mutlu yıllar!

Sevdiği Hediyeler
Bayanlar için : fiyatı yüksek bir kundura, çanta, cüzdan, güzel bir eşarp, elen, saat Bilgisayar, ajanda, cep telefonu
Erkekler için : deri bir cüzdan, nitelikli bir giyim eşyası, saat, cilt çanta, bilgisayar, kazak, gayet nitelikli bir kalem takımı Toprak rengi bir ayakkabı

Kova burcuna aşıksanız
Senin orijinal ve sıradışı her halin, zekan, alim ve bulduğun yeniliklerle nasıl gururlanıyorum bir bilsen Her ne dek duygularını belli etmesen de, seninle uzun süreli bir aşk yaşamak kuvvet olsa da, sen benim sırdaşım ve tek arkadaşımsın Senin bu ele geçirilmezliğin, sessizliğin ve beklenmeyen sürprizlerin yok mu? Ne zaman seni iyice çözebileceğim bilmiyorum lakin iyi oysa varsın Mutlu yıllar!

Sevdiği Hediyeler:
Kadınlar için: orijinal takılar, süsleme eşyaları, yeni çıkan acayip bir kitap, resim çerçevesi, hoş bir akşam yemeği ve peşinde yılbaşı kutlaması, yurdışı gezi çeki
Erkekler için : acayip ve son derece orijinal bir giyim eşyası, özgürlüğü simgeleyen herhangi bir kullanım eşyası, yolculuk çeki, fotoğraf makinesi

Balık burcuna aşıksanız
Derin düşüncelerinle, empatinle, sevecenliğin ve romantik hislerinle ve o duyarlılığınla beni daima etkilediğini bilmeni istiyorum Dünyayı seninle ayrı bir şekilde öğrenmenin, hayata para, mülk, şan şan olmadan bakmanın tadına vardım Kimi vakit kararsızlıklar çeksen de, hatta kaçıp gitsen de, seninle olmak bana mutluluk veriyor İyi ama varsın Mutlu yıllar!

Sevdiği hediyeler
Bayanlar için : son derece orijinal takılar, mum ışığında bir akşam yemeği ve yılbaşı kutlaması, kendi elinizle yazdığınız bir şiir, deniz kabuklarından yapılmış bir eşya, akvaryum, sevginizden laf ettiğiniz bir ses kaydı, mp3, cep telefonu, şiir kitabı
Erkekler için : güzel bir içkili mekanda yeni yıl kutlaması, egzotik film seti, uyku yastığı, geniş kuytu eşofmanlar, içki koleksiyonu, iyi anlamak, spor ayakkabısı, tütsüler, acayip taşlar *

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt