Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Burçların Yaşam Parolası

Burçların Yaşam Parolası
0
158

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Koç

Ben öncü edinmek istiyorum!

Boğa

Yaşamak ve yaşattırmak!

İkizler

Yeni ve heyecan veren şeyler bulmalıyım!
Yengeç

Rahat yaşamak hissetmek istiyorum!

Aslan

Kendimi kanıtlamam lüzumlu!

Başak

Çevreme nasıl yardımcı olabilirim?

Terazi

Bir tüm olabilmek için “sana ihtiyacım var!

Akrep

Sebepleri meydana getirmek istiyorum!

Yay

Nasıl büyüyebilirim?

Oğlak

Bir hedefe ulaşmak istiyorum!

Kova

Ben çok iyi bir bireyim!

Balık

Hepimiz birbirimizle bağlantılıyız! *

Similar threads

Burcların amacları nedir Burclar ve amacları Koc: Ben oncu olmak istiyorum! Boğa: Yaşamak ve yaşattırmak! İkizler: Yeni ve heyecan veren şeyler bulmalıyım! Yengec: Rahat yaşamak hissetmek istiyorum! Aslan: Kendimi kanıtlamam lazım! Başak: Cevreme nasıl yararlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Burçların Anlaştığı Burçlar nelerdir Burçların en iyi geçindiği Burçlar Burçların anlaşamadığı Burçlar Burçların geçinemediği Burçlar Koç Arası çok iyi: Aslan, Yay İyi: Boğa, İkizler, Kova, Balık Kötü: Yengeç, Terazi, Oğlak Ne iyi ne fena: Başak, Akrep Boğa Arası çok iyi: Başak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
2019 Burçların Değişmesi, Burçların Değişimi 2019 2019 GEZEGEN BURÇ METAMORFOZ ZAMANLARI Güneş'in Burç Başkalaşim Zamanları Tarih Burç 20012019 Kova 19022019 Balık 20032019 Koç 20042019 Boğa 21052019 İkizler 21062019 Yengeç 23072019 Aslan 23082019 Başak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
En aranılan burç: Koç Aslan En iyi eş: Boğa Yengeç En çapkın burç: Terazi yay En gizemli burç: Başak terazi En kıskanç burç: yengeç akrep En sade burç : Kova En hareketli burç: Yay En şanslı burç: ikizler En duygusal burç: Yengeç Balık En...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Burçların resimleri koç boğa ikizler yengeç aslan başak terazi akrep yay oğlak kova balık *
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt