Ünlü oyuncu Burcu Biricik geçmiş yıllara kişisel bir fotoğraf paylaştı. O yıllarda ne kadar genç olduğunu belirten muzip bir not düşmeyi de ihmal etmedi.
Oyuncu Burcu Biricik, instagram hesabından Beni Bu türlü Sev isimli serisine ilişkin bir fotoğraf karesini paylaştı. Burcu Biricik ve ve rol arkadaşlarının bulunduğu fotoğrafa düştüğü not takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.
İŞTE O PAYLAŞIM;
Burcu Biricik bu paylaşımın altına,"Yıllar sonra ‘Oluuum ne gençmişiz laaan’ denilecek fotoğraf" halinde muzip bir not düştü.
ÖTEKI HABERLERİ;
Şık oyuncu Burcu Biricik hayranlarını bir defa daha sevindirdi. Yeni dönemde yüzünü sıkı sık göreceğimiz Biricik, yeni girişimlerinden bahsederek kendi ile alakalı tüm çarpıcı gerçekleri röportaj sırasında lisana getirdi.
Burcu Biricik, merakla beklenen yeni girişimleri ile alakalı,"Evet, “Her Şey Seninle Güzel” 16 Kasım’da vizyonda olacak. Heyecanla bekliyoruz reaksiyonları."dedi ve "Romantik güldürü. 'En Uygun Arkadaşım Evleniyor'dan uyarlandı. Benim çok sevdiğim, beş kere falan izlediğim bir sinemadır o" diyerek laflarına açıklık getirdi.
Biricik, yakında seyirci ile buluşacak bir sair sinema girişimi ile alakalı,"O benim birinci periyot sinemam. 1940’ta, 2. Yerküre Savaşı devrinde geçiyor. Bir casus hikayesi ve ben de bir Alman hatunu oynuyorum. Senaryo olarak beni çok etkileyen, tıpkı devranda karakter olarak da heyecanlandıran bir iş. Zira şimdiye kadar canlandırdıklarımdan çok farklı bir karakter. 1940’lar, sıkıntı bir analık, güçlükle bir kadınlık, aşk; yani sinema çok ziyade ögesi bir araya getiriyor. Şu ana kadar birkaç sahnesine bakabildim, görselleri harika, yerküresi mükemmel" açıklamasını yaparken bu yeni seride nispeten ağır bir tempoda olduğunu söz etti.
Şık oyuncu Biricik nasıl oyuncu olmaya karar verdiğini, "O ilgi daima vardı zati. Daha çocukken mahallede geceler organize eder, validemin günlerinde komşulara taklitler yapardım. Lisenin oyunundaydım. Üniversite için İzmir’e gittiğimde de stajyer takımından Bornova Belediyesi Kent Tiyatrosu’na girdim. Dediğim üzere hayatım boyunca oyunculuk vardı ancak bundan para kazanmak, İstanbul’a gelip kameraların önüne geçmek üzere hayaller kurmazdım. Birden aklımıza geldi, “Aaa gidelim mi gidelim, deneyelim mi deneyelim” dedik, büsbütün spontane... Bir nevi gençlik macerası üzere bir şeydi, o macera sonuca ulaştı." kelamları ile açıklık getirdi.
Hoş oyuncu, talihin mı yoksa hoşluğun avantajını mı seçersiniz sorusuna, "Bilemiyorum ki... Açıkçası ben bir oyuncunun şık olması ve fit görünmesi gerektiği fikrine katılmıyorum. Bir karakteri en hakikat halde seyirciye yansıtabilmek farklı şeydir. Bu hoşluk ya da dış görünüşle olabilecek bir durum değil. Ancak görünüme ehemmiyet veriyor muyuz, veriyoruz, o da bir gerçek" karşılığını verdi.
Hoş oyuncu küçükken nasıl bir evlat olduğu ile alakalı, "Çok hayal kuran bir evlat değildim, hâlâ da büyük hayallerim yoktur. Tekrar de hayallerimin bile ötesindeyim diyebilirim."dedi ve "Erkek evladı üzere... Bakmayın artık topuklu ayakkabılar, külotlu çoraplar giyip bu türlü bir bayana dönüştüğüme, çocukluğumda abimin şortuyla sokaklarda dolanırdım ben. Abimin peşine takılır, mahallede oynanan tüm erkek oyunlarına katılırdım. Futbolundan tutun da kemerle dövmeye kadar! Abartmıyorum, nitekim erkek gibiydim" diyerek laflarına ek de bulundu.