Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burcu Biricik'ten çarpıcı itiraf: “Her projeden önce psikoloğa gidiyorum”

Burcu Biricik'ten çarpıcı itiraf: “Her projeden önce psikoloğa gidiyorum”
0
51

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
burcu_biricikten_carpici_itiraf_her_projeden_once_psikologa_gidiyorum_1617086229_3944.jpg

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı ‘Boncuk' karakteri ile performansı çok konuşulan Burcu Biricik, yeni dizisi ve hayatı hakkında değerli açıklamalarda bulundu. Yeni dizisi ‘Camdaki Kız'da Feyyaz Şerifoğlu ile tekrar partner olacak olan Biricik, çarpıcı itiraflarda bulundu.

Kırmızı Oda dizisinden sonra Camdaki Kız ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Burcu Biricik, verdiği bir röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Evvelden ruhsal şiddet gördüğünü açıklayan Biricik, her projeden evvel psikoloğa gittiğini söyledi.

Üniversite yıllarının birinci devrinde eski sevgilisi tarafından ruhsal şiddete uğradığını açıklayan Burcu Biricik, "Giyinmeme karışmalar, güvensizlikten gelen baskılar, yalancı muameleleri üzere durumlara da maruz kalınca uzamasına müsaade vermeden bitirmiştim çabucak." açıklamasını yaptı.

Daha evvel psikoloğa gittiğini söyleyen ünlü oyuncu, canlandırdığı roller sebebiyle daha tertipli gitmeye başladığını söyledi. "Hep tatlış rollerde oynamıyoruz, çok derinliği, önemli sorunları olan rollere girip günün 20 saatini o karakterle geçirdiğinde günün sonunda bir psikoloğa gidip arınman gerekiyor.

Bir de son vakitlerde projelerden evvel gidiyorum. Evvelce her projemden evvel oyuncu koçuna gitmeye çalışıyordum, artık her projeden evvel psikoloğa gidiyorum." sözlerini kullandı.

BURCU BİRCİK CAMDAKİ KIZ DİZİSİNDE YER ALACAK!

Kanal D birbirinden tezli üretimlerine bir yenisini daha ekliyor. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun tıpkı isimli romanından uyarlanan “Camdaki Kız” dizisi, çok yakında izleyiciyle buluşacak. Dizi, gerçek bir aşk öyküsünü ekrana taşıyacak.

"Camdaki Kız"ın eşsiz aşk öyküsünün ana karakteri Nalan'ı başarılı oyuncu Burcu Biricik canlandıracak. Nalan, hayattaki tercihleriyle izleyicilerin aşka yesyeni bir pencereden bakmalarını sağlayacak. Biricik'in Nalan karakterindeki performansı da çok ses getirecek.

858,506Konular
982,998Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt