Güzel sunucu Burcu Esmersoy ile eşi Berk Suyabatmaz çiftinin boşanacakları kesinleşti. Esmersoy boşanma kararından sonra ev bakmaya başladı.
Magazin gündeminde bir süredir anlaşamadıkları için boşanacakları konuşulan sunucu Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz'ın anlaşmalı boşanacakları öğrenildi. Geçtiğimiz gün AVM'de görüntülenen Burcu Esmersoy, “Eşinizden boşanacağınız söyleniyor, ilişkiniz neden bitti” sorusuna “Cevap vermek istemiyorum” açıklamasında bulundu.
Boşanma kararı kesinleştikten sonra Esmersoy, Habertürk yazarlarından Esin Övet'e "Ben başka bir kadını hiç hissetmedim Esin. Başka bir erkek söz konusu bile olamaz. Çocuk meselesi hiç tartışma konumuz olmadı. Yani kısacası bunların hiç biri değil Esin olmadı, yürümedi. Birbirimizi yıpratmaya gerek yok' dedi" şeklinde açıklamalarda bulunduğu öğrenildi. Haberlerin magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından Burcu esmersoy Berk Suyabatmaz ile evleri ayırmaya karar verdi. Esmersoy'un, Sarıyer'de yeni bir daire baktığı öğrenildi.
GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ;