Burcu Esmersoy Hayatı Hakkında Bilgiler Bu konu; Burcu Esmersoy Hayatı Hakkında Bilgiler vermektedir Sevgili melekler, ekranların güzel yüzlerinden başarılı sunucu Burcu Esmersoy hayatı hakkında bilgiler veriyoruz sizlere 1548237920 1548237920 burcuesmersoyhayatihakkindabilgiler5c5a55edd027dburcuesmersoyhayatihakkindabilgiler5c5a55edd027dburcuesmersoyhayatihakkindabilgiler5c5a55edd027d Miss Turkey 1997 yarışmasında 4 olduktan daha sonra sekreterlikle başladığı kariyer yelpazesine klip oyunculuğu, spor spikerliği derken dansçılığını da katan Burcu Esmersoy, Romantik Komedi filminde de konuk artist olarak rol almıştı Dans tutkusunu her fırsatta dile getiren Esmersoyun adı son olarak dans partneri Jakiyle aşk dedikodularına karıştı Burcu Esmersoy
Son dönemde magazin sayfalarında tepe irtifa fotoğrafları meydana çıkan, haberleri manşetlere taşınan ekranların bayan spor spikeri, dans yarışmasındaki seksi performansıyla adından daha da sık bahsettirmeye başladı Medya dünyasına Hıncal Uluçun sekreteri olarak girdiği günden beri yükselişte olan Esmersoy, bugünlerde dans yarışmasında giydiği kostümleri ve güzelliğiyle öne çıkıyor Esmersoy, yarışmanın dansıyla en fazla konuşulan kişisi oldu TÜRKİYE 4 GÜZELİ Çerkez asıllı annebabanın kızı olan Esmersoy, Beşiktaş Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliğinden mezun oldu Ardından ABDye artan bir şekilde New York Üniversitesinde Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı Adını başlangıçta 1997′de katıldığı Miss Turkey güzellik yarışması ile duyurdu Kamp döneminde yarışmacılar aralarında düzenlenen dans yarışmasında yaptığı oryantal ile birinci olan Esmersoy popülaritesiyle dikkat çekti ve 4 oldu Bu başarısıyla da Japonyadaki Miss International yarışmasında ülkemizi temsilcilik etti ve Dostluk Güzeli unvanım elde ederek geri döndü SESİ ERKEK GİBİ Burcu Esmersoyun medyadaki ilk işi Hıncal Uluçun sekreterliği oldu sonradan anımsamak istemeyeceği birkaç klip oyunculuğu denemesi yaşadı Ancak bu dönemde Kanal Dden aldığı öneri üzerine kamera gerisinde çalışmaya başladı O günlerde İlker Yasinin kendisiyle ilgili söylediği Bu kızın sesi erkek gibi kamera ardındaki kullanalım sözü aklından bir türlü çıkmıyordu yine de uzun süre kamera ardındaki kalmaya devam etti Ardından CNN Türkte çalışırken İhsan Topaloğlunun ısrarlarına daha pozitif direnemeyerek spor haberleri için ekrana çıkmaya başladı Sunuculuğa CNN Türkte başladı, bir vakit daha sonra da NTVye geçerek mesleğindeki en olgun dönemine adım attı Erkeklerin dominant olduğu spor medyasında, bambaşka tarzıyla yer bulmakta fazla zorlanmadı ve spikerliğin yanı sıra sporun kavga programlarında da görüşleriyle kendini kabul ettirdi ÖZÜR DİLEDİ Hesaplı alışveriş tüyoları verdiği televizyon programının tanıtımı için konuşurken sarf ettiği Ivana Sertin koca parasıyla yaptığı alışverişten bahsetmiyorum Alın teriyle kazandığın parayla yaptığın alışverişten bahsediyorum şeklindeki sözleri polemik konusu olmuş, sonradan Ivana Sertten özür dilemişti KİLİSEDE EVLENDİ İtalyan Massimo Cusimano ile 2005′te Paristeki Türk Konsolosluğunda evlendi Ertesi sene eşinin katolik ailesinin isteği üzerine İtalyada dahası kilisede dini nikâh yaptı Oysa kilise nikâhına rağmen, Dinimi değiştirmeyeceğim şeklindeki açıklamasıyla o dönemde adından laf ettirdi Ferrari bölümünde yönetici olan eşiyle Mallerdeki balayından sonra İstanbula dönüp sunuculuk işine döndü Her şey iyi gider gibi görünürken evlilikleri çatırdayan ikili 2008′de boşanma kararı aldı Burcu Esmersoyun ayrılık kararını açıklamasının ertesi günü İtalyan damat eski Türkiye güzellerinden Selda Car ile birlikte arkadaş canlısı biçimde görüntülendi Boşanma bu ihanet iddialarının aralarında gerçekleşti ÇEKINMEDEN EVET DEDİ Dans tutkusunu her fırsatta dile getiren Esmersoy, bu alandaki maharetini başlangıçta Mahsun Kırmızıgülün yapımcısı olduğu Romantik Komedi filminde gösterdi Konuk oyuncu olarak yer aldığı filmde Mert Yavuzcan ile çektiği dans sahnesi sinemamızın klasikleri arasındaki yerini aldı ve fazla konuşuldu Acun Ilıcalının yapımcılığını üstlendiği Yok Böyle Dans yarışmasından gelen teklifi hiç tereddüt etmeden kabul etti Yarışmadaki partneri Jakiyle aşk yaşadığı dedikodularının çıkmasıyla, 2 yıldır beraber olduğu sevgilisi Cem Alperden ayrılığı aynı döneme denk geldi Bazı davetlere birlikte katıldığı dans partneriyle sahnedeki uyumu dikkatleri çekti Acun Ilıcalı, bununla birlikte arkadaşı olan Esmersoya, ayrıldığı İtalyan eşi Massimoyu hatırlatarak Yabancı güvey istemiyoruz biçiminde takılmıştı Esmersoy gerçi partneriyle dışında görüntülenmekten vazgeçmedi KICK BOKS YAPIYOR DOĞUM TARİHİ: 2 Ekim 1976 DOĞUM YERİ: İstanbul EĞİTİMİ: Beşiktaş Lisesi, istanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü, NevvYork Üniversitesi Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi YABANCI DİL: İngilizce, İtalyanca UYGAR DURUMU: İtalyan eşi Massimo Cusimano ile 2005′te evlendi, 2008′de boşandı KATILDIĞI YARIŞMA: 1997 Miss Turkey 4 güzeli EN SEVDİĞİ DANS ŞARKISI: Touched The Sky Dennis Ferrer ALAKA DUYDUĞU SPORLAR: Futbol, Kick Boks AKILDA KALAN SÖZLERİ: Alımlılık yarışması sonrası kapımın önünde yatan vardı Scarlett Johanssona hoş diyen bana demesin Koca parasıyla alışveriş yapmıyorum Kompleksli erkek, komplekssiz erkek diye bir ayrımım var Enerjimi dans ederek dışa vururum ANNE BABAYLA YAŞAMANIN NASIL OLDUĞUNU BİLMİYORUM Burcu Esmersoyun anne ve babası demin fazla küçük bir çocukken ayrıldı Kendisi de kız kardeşiyle birlikte dedesi ve babaannesinin yanında büyüdü Esmersoy, anne baba özlemi duymama nedenini 4 sene önceki bir röportajında şöyle anlatmıştı: Onlar baştan bir hayat kurdular Annemin de babamın da bir kızı daha oldu Biz onların eski hayatlarında kaldık Lakin hatalı anlaşılmasın, benimki üzücü bir çocukluk filan yok Hiç balık yumurtası yemediyseniz, tadını özlemezsiniz! Ben anne ve babayla yaşamanın ne seslenmek olduğunu bilmiyorum Dolayısıyla, yokluklarını hissetmedim