Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burcu Esmersoy pandemi yasaklarını değerlendirdi: Düzene girmek zorundayız

Burcu Esmersoy pandemi yasaklarını değerlendirdi: Düzene girmek zorundayız
0
41

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
burcu_esmersoy_pandemi_yasaklarini_degerlendirdi_duzene_girmek_zorundayiz_1605859343_4252.jpg

Emirgan'da spor yaparken görüntülenen Burcu Esmersoy, yeniden getirilen yasaklar hakkında konuştu. Esmersoy, önüne geçmek için yapılması gerektiğini söyledi. Bunun için de halkında oldukça duyarlı olmasını hatırlattı.

Sahilde spor yapmaya aracıyla gelen Burcu Esmersoy, kendisini görüntüleyen muhabirlerle ayaküstü konuştu. 9 yıl aradan sonra ülkemizde düzenlenen F1 tanıtımında yer aldığı için mutlu olduğunu belirtti.

7WGx8_1605859315_3681.jpg

Yeniden getirilen yasaklar hakkında ise "Ben market alışverişlerimi yine az az yapacağım, bu dönemde biraz düzene girmek zorundayız. Yaz aylarında biraz rehavete kapıldık, unuttuk. Tüm bunların cezasını çekmeden toparlanmak iyi gelecek" şeklinde konuştu.

ITp2z_1605859279_0013.jpg

KARANTİNADA GÖNÜLLÜ OLDU!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, gönüllü yardım elçisi oldu. Ev Hayat Dolu kampanyasına yardımda bulunan Esmersoy, ununla yetinmedi. Hazırladığı kolileri elleriyle dağıttı. Esmersoy, şiddet mağduru ve yalnız yaşayan kadınların evine giderek yardım kolilerini ulaştırarak gönülleri fethetti.

boehI_1587279191_216.jpg

BURCU ESMERSOY'DAN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, babası ile arasının yıllardır neden bozuk olduğunu itiraf etti. Söze "çok eziyet görmüş ve sevgisiz kalmış bir çocukluğum var" cümlesiyle başlayan Esmersoy, ekranlardaki şatavatlı hayatının yanı sıra bitmeyen bir psikolojik savaşının olduğunu itiraf etti. Uzm. Psk. Gökhan Çınar'ın YouTube kanalına katılan Esmersoy, küçük yaşta anne ve babasının ayrılması ardından yaşadığı korkunç olayları anlattı.

"BABAM TUVALETTE BENİ DÖVDÜ!"

Esmersoy daha sonra çocukken babası tarafından maruz kaldığı şiddetten bahsetti. O sırada genç sunucunun sesi titremeye başladı:

"Babanla ilgili bir ana git denildiğinde hep evdeki küçük tuvalete kapatılıp hortumla hiç acımadan bana vurduğunu hatırlıyorum. 3-4 yaşındaki bir çocuktum. Çok gereksiz ve sebepsiz buluyorum bunu."

858,557Konular
982,115Mesajlar
32,776Kullanıcılar
berat82482Son üye
Üst Alt