Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Burcu Esmersoy vasiyetini açıkladı! Vasiyetini bağışlayacak...

Burcu Esmersoy vasiyetini açıkladı! Vasiyetini bağışlayacak...
0
27

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
rw7hd_1641279912_3394.jpg

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, vasiyetini açıkladı. Bağışlayacağı yeri de söyleyen Esmersoy, verdiği yanıtla şaşırttı. İşte Burcu Esmersoy'un vasiyetini bağışlayacağı kurum ve kişiler...

Burcu Esmersoy, hayatı hakkında Pazar Postası'na samimi açıklamalarda bulundu. Esmersoy, yeni yıl hakkındaki düşüncelerini belirtirken vasiyetinin ne olduğunu da açıkladı.

oKRRf_1641281092_4892.jpg

Esmersoy, yeni yıl ile ilgili şunları söyledi:

"Beklenti değil ama daha iyi bir yıl olsun. Çünkü bir senenin hep altı ayı iyi altı ayı kötü geçer. Bundan önceki yıllarda da öyle oldu. Pandemiden sonra da bundan emin oldum. İnsan enerjisi de önemli bu noktada, yüksek tutalım. Ülkenin genelinde sıkıntı olmadığı, pandeminin hafifleyeceği güzel bir yıl olsun."

BfPr7_1641281200_8843.jpg

Vasiyetinin ne olduğunu da açıklayan Esmersoy, "Hazırladım bile... Her şeyimi yardım kuruluşlarına ve üvey kız kardeşime bağışlıyorum." ifadelerini kullandı.

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt