Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burcu Esmersoy'dan Instagram itirafı!

Burcu Esmersoy'dan Instagram itirafı!
0
118

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
burcu_esmersoydan_instagram_itirafi_1573452610_9216.jpg

Başarılı sunucu Burcu Esmersoy magazin muhabirlerine Instagram ile ilgili itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.

Yakın bir tarihte Berk Suyabatmaz ile 1 yıllık evliliğini sonlandıran sunucu Burcu Esmersoy, Instagram'ı sefalı bulduğunu belirterek bazı kimseleri ayıp olmasın diye takip ettiğini ancak bildirimlerini sessize aldığını söyledi. Brand Week Istanbul'da konuşan Esmersoy, "Orada vakit geçirmeyi seviyorum. Her sabah uyandığımda, o platforma daha ziyade hengam ayırmam gerektiğini düşünüyorum. Buna karşın az kimseyi takip ediyorum.

4G726_1573452754_468.jpg

Kimi şahısları ise ayıp olmasın diye takip ediyorum ancak onları sessize alıyorum." tabirlerini kullandı.

Similar threads

Başarılı sunucu Burcu Esmersoy magazin muhabirlerine Instagram ile ilgili itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. Yakın bir tarihte Berk Suyabatmaz ile 1 yıllık evliliğini sonlandıran sunucu Burcu Esmersoy, Instagram'ı eğlenceli bulduğunu belirterek bazı kişileri ayıp olmasın diye takip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Şık sunucu Burcu Esmersoy ile eşi Berk Suyabatmaz çiftinin boşanacakları katılaştı. Esmersoy boşanma kararından sonra mesken bakmaya başladı. Magazin gündeminde bir vadedir anlaşamadıkları için boşanacakları konuşulan sunucu Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz'ın mutabakatlı boşanacakları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Güzel sunucu Burcu Esmersoy ile eşi Berk Suyabatmaz çiftinin boşanacakları haberleri herkesi şaşırtmıştı. Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz anlaşmalı bir şekilde boşandı. Magazin gündeminde bir süredir anlaşamadıkları için boşanacakları konuşulan sunucu Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Hoş sunucu Burcu Esmersoy ile eşi Berk Suyabatmaz çiftinin boşanacakları haberleri herkesi şaşırtmıştı. Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz ittifaklı bir biçimde boşandı. Magazin gündeminde bir vadedir anlaşamadıkları için boşanacakları konuşulan sunucu Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Güzel sunucu Burcu Esmersoy ile eşi Berk Suyabatmaz çiftinin boşanacakları kesinleşti. Esmersoy boşanma kararından sonra ev bakmaya başladı. Magazin gündeminde bir süredir anlaşamadıkları için boşanacakları konuşulan sunucu Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz'ın anlaşmalı boşanacakları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,506Konular
982,995Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt