Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Burcu Esmersoy'dan tanıtım ücretine rekor zam! 15 saniye için...

Burcu Esmersoy'dan tanıtım ücretine rekor zam! 15 saniye için...
0
50

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
burcu_esmersoydan_tanitim_ucretine_rekor_zam_15_saniye_icin_1643356865_7368.jpg

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, sosyal medya hesabından yaptığı reklam içerikli paylaşımlara zam yapması ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Burcu Esmersoy, Instagram'da attığı her hikayeden aldığı reklam ücreti ile ağızları açık bıraktı.

k6rgE_1643357010_0516.jpeg
burcu esmersoy tanıtm ücreti

BURCU ESMERSOY TANITIM FİYATLARINA ZAM YAPTI

Instagram'da 4 milyondan fazla takipçisi olan Esmersoy, 15 saniyelik her tanıtım için 80 bin lira alıyordu. Birçok ünlü marka ile işbirliği yapan Esmersoyi tanıtım fiyatlarına zam yaptığı öğrenildi.

HER TANITIMI İÇİN 100 BİN LİRA ALACAK

Burcu Esmersoy bundan sonra 15 saniyelik her tanıtımı için 100 bin lira alacak.

Similar threads

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, sosyal medya hesabından yaptığı reklam içerikli paylaşımlara zam yapması ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Esmersoy, bu ay tam yedi markayla iş birliği yaptı. Güzel sunucu, toplamda da 3 milyon 600 bin TL’yi kazandı. Sosyal medyayı aktif kullanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Son günlerde yaptığı anlaşmalarla servetine servet katan Burcu Esmersoy, ekibiyle beraber tatile gitti. Dubai'ye giden Esmersoy, bütün masrafları kendisi karşıladı. Sosyal medyada 4 milyona yakın takipçiye sahip olan Burcu Esmersoy, bu yıl 2 farklı markayla reklam anlaşması imzaladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Eskişehir-Ankara hattında çalışanların ve öğrencilerin tercih ettiği 30 günlük abonman bileti 480 liradan bin 687 liraya çıktı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla zamlara tepki gösterdi. Birgün'den Burcu Cansu'nun haberine göre, yolcu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Eskişehir-Ankara hattında çalışanların ve öğrencilerin tercih ettiği 30 günlük abonman bileti 480 liradan bin 687 liraya çıktı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla zamlara tepki gösterdi. Birgün'den Burcu Cansu'nun haberine göre, yolcu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Geçtiğimiz yıl ünlü iş insanı Hacı Sabancı ile nikah masasına oturan Nazlı Kayı, Sabancı soyadını alınca sosyal medyada gönderi başına aldığı ücrete 8 kat zaman yaptı. Ünlü isim Instagram hesabındaki paylaşımı başına 10 bin TL alırken evlilik sonrası gönderi başına 80 bin TL istiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,468Konular
981,187Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt