Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Burcu Guneş Bir Sevgi İstiyorum Şarkı Sozu

Burcu Guneş Bir Sevgi İstiyorum Şarkı Sozu
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Burcu Guneş Bir Sevgi İstiyorum Şarkı Sozleri

Burcu Guneş Bir Sevgi İstiyorum

Yılları durduracak
Guneşi doğduracak
Dunyamı dolduracak
Bir sevgi istiyorum
Yılları durduracak
Guneşi doğduracak
Dunyamı dolduracak
Bir sevgi istiyorum
Deli gibi sevecek
Omur boyu surecek
Gozlerimde tutecek
Bir sevgi istiyorum
Deli gibi sevecek
Omur boyu surecek
Gozlerimde tutecek
Bir sevgi istiyorum
Bir sevgi istiyorum
Bir sevgi istiyorum
Halimi anlayacak
Derdime katlanacak
Benimle ağlayacak
Sevgili istiyorum
Deli gibi sevecek
Omur boyu surecek
Gozlerimde tutecek
Bir sevgi istiyorum
Deli gibi sevecek
Omur boyu surecek
Gozlerimde tutecek
Bir sevgi istiyorum
Bir sevgi istiyorum
Bir sevgi istiyorum
Bir sevgi istiyorum
Ahh ahh
Deli gibi sevecek
Omur boyu surecek
Gozlerimde tutecek
Bir sevgi istiyorum
Deli gibi sevecek
Omur boyu surecek
Gozlerimde tutecek
Bir sevgi istiyorum
Bir sevgi istiyorum
Bir sevgi istiyorum
Bir sevgi istiyorum

Similar threads

Burcu Güneş'ten Bir Sevgi İstiyorum Şarkısının Sözleri Bu konu; burcu güneş bir sevgi istiyorum şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili meleklerimiz ve sayın misafilerimiz sevilen başarılı şarkıcı Burcu Güneş, eski bir Türk Sanat müziği parçasını yeniden yorumladı İşte Burcu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Kader Bağladı Bizi Şarkı Sozu Sibel Can Sibel Can Kader Bağladı Bizi Şarkı Sozleri Seni Oyle Sevdim Ki Gonlum Seninle Doldu Yıllar Yılı Boş Kalbim Aradığını Buldu Kader Bağladı Bizi Yine Kader Cozecek Aşkların En Guzeli Omur Boyu Surecek Sakın Beni Terk Erme Omrum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Sevgi Dolu Şu Gonlum Şarkı Sozleri SEVGİ DOLU ŞU GONLUM Sevgi dolu şu gonlum Bir kuş gibi kanatlı Dunyam seninle guzel Hayat seninle tatlı Sen benim her şeyimsin Canımsın candan yakın Unutur sanma sakın Unutmam unutamam Sevginle yanar gonlum Bağrımdaki ateşsin Dunyamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Burcu Guneş Gul Kokusu Sozleri Burcu Guneş Gul Kokusu Şarkı Sozleri Sen sevmeye yeltenmemişsin cocuk Belki de kendine guvenmemişsin Gonlun kurak yaşlarla buyumemişsin cocuk Nefes almak yeter sanma Yaşamayı oğrenmemişsin Denedim denedim diyorsun anlamıyorsun Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
En Guzel Evlilik Sozleri, Evlilik Sozleri Kısa; Bir yuvamız olsun artık Bize dair, bizi anlatan, bizle dolu Evimiz derken icimizin hoplayacağı, her şeyi uzaklaştırırken bizi yakınlaştıracak duvarları, pencereleri, odaları, bizle dolu kokusuyla evimiz olsun İcinde sen olsun, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt