Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burcu Guneş Oflaya Oflaya şarkı sozu

Burcu Guneş Oflaya Oflaya şarkı sozu
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Burcu GUneş Oflaya Oflaya sozleri
Burcu Guneş oflaya oflaya şarkısı sozleri

Senden sonra beni bir tek geceler anladı,
Bir de sigaramın boynu bukuk dumanı
Senden sonra beni bir tek duvarlar anladı,
Bir de masadaki yazdığın o son yazı

Kağıttan bir kayık gibi okyanuslara attın beni,
Sırılsıklam ve bir başıma unutmadım terkettiğini

Bir gun bakacaksın arkaya orda oyle bıraktıklarına,
Aklına gelecek eskiler kalbin atacak hıckıra hıckıra,
Bir gun anlayacaksın ya utanacaksın yaptıklarına,
Aklına Gelecek eskiler kalbin atacak oflaya oflaya

Similar threads

Burcu Guneş Oflaya Oflaya Şarkısı Burcu Guneş Oflaya Oflaya Sozleri Oflaya Oflaya Şarkı Sozu Burcu Guneş Oflaya Oflaya Senden sonra beni bir tek geceler anladı Bir de sigaramın boynu bukuk dumanı Senden sonra beni bir tek duvarlar anladı Bir de masadaki yazdığın o son yazı Kağıttan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Burcu Guneş Oflaya Oflaya Şarkı Sozu Burcu Guneş Kalbin Atacak Oflaya Oflaya Oflaya Oflaya Burcu Guneş Burcu Guneş Oflaya Oflaya sozleri Burcu Guneş Oflaya Oflaya Şarkı Sozu Burcu Guneş Oflaya Oflaya albumu ile 22 Kasım'da muzikseverlerle buluştu Oflaya oflaya şarkı sozu Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Burcu Guneş Gozlerinde Bıraktım Aşkı Al gonlumu bir kuru dalla, bir tatlı sozle Her vuruşunda kalbim ağlıyor, ağlıyor ince ince Ses ver, sana zalim demeye dilim varmıyor Ah aşk affedilmişliğine minnet et diyor Senin eşin, bir benzerin yok Ben aşkı sende bildim Zulumlerin huzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Aşk Gribi Şarkı Sozu Burcu Guneş Burcu Guneş Aşk Gribi Şarkı Sozleri Aşk gribi oldu yenik sana hucrelerim Teslim oldu bak yelken actı kalp esti meltemin Korkuları bi` kağıda cizip ucurtma yapalım Bertaraf edip ruzgarı aşalım A deli dunya deli bu dunya Aynı yonde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Burcu Guneş Gul Kokusu Sozleri Burcu Guneş Gul Kokusu Şarkı Sozleri Sen sevmeye yeltenmemişsin cocuk Belki de kendine guvenmemişsin Gonlun kurak yaşlarla buyumemişsin cocuk Nefes almak yeter sanma Yaşamayı oğrenmemişsin Denedim denedim diyorsun anlamıyorsun Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt