Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burcu Güneş'ten yıllar sonra gelen samimi bir itiraf!

Burcu Güneş'ten yıllar sonra gelen samimi bir itiraf!
0
139

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
burcu_gunesten_yillar_sonra_gelen_samimi_bir_itiraf_1577963441_067.jpg

Aslı Şafak’ın sunduğu ‘İşin Aslı’ programına konuk olan sevilen müzikçi Burcu Güneş, samimi bir itirafta bulundu.

Güçlü sesli müzikçi Burcu Güneş, Aslı Şafak’ın sunduğu ‘İşin Aslı’ programına konuk oldu. Son vakitlerde kendini yalnız hissettiğini lisana getiren Güneş, “İnsanlarla paylaşımda bulunduğum günleri özledim” halinde konuşmalarıyla hayranlarının gönüllerini bir kere daha fethetti.

Zoz0G_1577963298_6429.jpg

Kıyasıya isimli müzikle tekrar hayranlarının önüne çıkan başarılı şarkıcı “Hem ekibimde hem de çevre hayatımda daha çok paylaşım yapabileceğim kişiler istiyorum. Ekibime katılacak yeni beşerlerle bir arada yeni bir aile kurmak istiyorum. Yardım alabildiğim ve yardım edebildiğim, paylaşımda bulunabildiğim günleri özledim. Kendimi bazen yalnız hissediyorum. Söylediğimi sır olarak tutabilecek ve dostluk edebilecek kişilere gereksinimim var.” Son devirlerde inanç hissinin zedelendiğini açıklayan Güneş, “Elbette güvensizlik yaşayacağımız devranlar olacak fakat en azından en yakınımızda olan yol arkadaşlarımız ve hayatımızda emek verdiğimiz beşerler yapmasın” biçimindeki niyetlerini katıldığı programda seyirciyle paylaşmayı ihmal etmedi.

HeSYX_1577963587_6346.jpg

858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt