Burcu Kara ince eleyecekmiş GELEN TEKLİFLERİ İYCE DÜŞÜNECEK! 1548613022 1548613022 burcukarainceeleyecekmis5c4df5a21f130burcukarainceeleyecekmis5c4df5a21f130 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberartamlar&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MEŞHUR OYUNCU BURCU KARA ÖZEL BİR KANALDAKİ BİR PROGRAMA MISAFIR OLDU KARA BAŞROLÜNDE KADİR İNANIR'IN OYNADIĞI 'İPSİZ RECEP'İN HAYATINI ANLATAN DİZİDE OYNAYACAĞINI ANLATTI KARA ÖZELLIKLE DÖNEM DİZİSİNDE OYNAMAKTAN BÜYÜK KEYİF ALDIĞINI SÖYLEDİ TRT ekranlarında yayınlanmaya başlanacak olan ve başrolünde Kadir İnanır'ın oynadığı dizide Hakan Ural, Sema Atalay, Akasya Asiltürk, Hilmi Erdem, Ali Çoban, Nihat Nikerel gibi isimlerle kamera karşısına geçen Burcu Kara, dönem dizisi olmasının da kendisini fazla heyecanlandırdığını söylerken 'Kendimi hiç bu döneme ait hissetmediğim için daima eski dönemlerde yaşıyor benim ruhum O yüzden hep dönem filmlerinde oynamak istiyordum O kostümleri bile giymek fazla coşku verici''dedi Kara, TRT ile 12 bölüm üzerine anlaşıldığını da belirtti Geçtiğimiz günlerde Meme Vakfı için verdiği çıplak pozların basında çoğu kez yer alması ile ilgili de konuşan Burcu Kara ''Hayır için bir şey yapıyorsunuz Lakin eleştiriliyorsunuz Bu beni fazla üzdü bir daha böyle bir porje gelirse fazla ince eleyip sık dokuyacağım'' dedi