Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burcu Kıratlı'dan sosyal medyaya damga vuran Sinan Akçıl paylaşımı

Burcu Kıratlı'dan sosyal medyaya damga vuran Sinan Akçıl paylaşımı
0
142

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
burcu_kiratlidan_sosyal_medyaya_damga_vuran_sinan_akcil_paylasimi_1561444363_8823.jpg

Oyuncu Burcu Kıratlı, boşanacakları argüman edilen eşi Sinan Akçıl ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Kıratlı, eşi ile birlikteliklerinin 6. ayını içtimaî medyadan kutladı.

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, eşi Sinan Akçıl ile olan birlikteliklerinin 6. ayını, içtimaî medyadan kutladı. Boşanacakları savları dolaşan çift, bu paylaşımla toplumsal medyaya da damga vurdular. Kıratlı paylaşımında, 'Ruh eşim.. Kaderim dedik birbirimize... Aşkınla.. sabrınla.. kuvvetinle.. BİZ olabilme gücünle... Mükemmel bir koca harika bir eş oldun. Ve her gün üstüne koyarak olmaya devam ediyorsun. Asıl güçlükle devirlerde beşerler tanır ya birbirini ve gerçek his asıl o hengam çıkar ya ortaya.... Bir sefer daha düzgün ki seni seçmişim dedim.. Güzel ki benim kocamsın dedim.. Benim bütün inatçılığıma ve asiliğime karşın beni dinginleştirdin. Artık seninleyken daha ben daha evlat daha bayan oluyorum. Birlikte tek kişi olmak, aile olmak, gülmek, goy goy yapmak

858,500Konular
982,598Mesajlar
30,359Kullanıcılar
Üst Alt