Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burcu Kıratlı'dan Şov, Alperen Duymaz'dan İlanı Aşk! Ünlülerin Dikkat Çeken Instagram Paylaşımları (17 Ocak)

Burcu Kıratlı'dan Şov, Alperen Duymaz'dan İlanı Aşk! Ünlülerin Dikkat Çeken Instagram Paylaşımları (17 Ocak)
0
59

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-3b2201849fb9cfe414164dea22777e69a9602943.jpg

Merak ettiğiniz 'Ünlülerin güncel Instagram paylaşımları neler? Bugün hangi ünlü Instagram'da hangi paylaşımı yaptı?' gibi sorularınızın cevabı burada!

1. Başak Dizer Tatlıtuğ

Bodrum Bodrum????

2. Damla Ersubaşı

Ah kalbimm… neler sigdirdik neler yasadik ne guzel gulduk agladik birlikte. Sen iyiki benimle oldun iyiki dogdun sevgilim❤️ isin gucun hep rast gitsin allah seni bizden esirgemesin nice yillarimiz birlikte olsun seni cok seviyorum❤️ can parcam ❤️

3. Burcu Kıratlı

????????

4. Selin Şekerci

Canım Mine???? , canım Hakan❤️‍???? canım Bora???? canım Yeşilçam!(Ben yine postluk fotoğrafı story attım????????‍♀️)

5. Nilperi Şahinkaya

şahane bir hafta olsun????????????

6. Uraz Kaygılaroğlu

eeee?!

7. Alişan

8. Özge Ulusoy

Yine şey oldu????Kadraja sığamadım???????????? #tekderdimizbuolsun???? #gstaad #oldenhotelgstaad #comeupslowdown #swissalps???????? 

9. Aleyna Tilki

10. Zendaya

See you tonight rue rue

11. Bülent Şakrak

Bir kardan adam çabası..????❤️

12. Didem Soydan

13. Gülben Ergen

Aynada gördüğünü kendinin zannedenin vay haline ✨ #kulis #backstage #gülben

14. Bella Hadid

Happy Bornday to the girl that makes the world go round. Thank you for always being you, and all of you, unapologetically . You inspire me everyday . You are a star & I am so lucky to watch you grow into the literal epic human that you are . I adore you @lilmami_lani ♾????♾ I Love You !!!!!!

15. Tuğba Özay

Günaydın Türkiye ???????? merhaba yerküre ???? Zaman mı geçiyor yoksa biz mi zamanın içinden geçiyoruz ..? Kim kimden geçiyor bilemem ama bildiğim zamanı olabildiğince güzel geçirmeye çalışmak … hepinize güzel zamanlar dilerim ???????????? #tuğbaözay #tabiatınkızı #blackandwhite ????

16. Gülşen

İstanbul’un en ihtişamlısı @cahidepalazzo ‘da dünyanın en harika dinleyicilerinin bir arada olduğu şahane bir konserdi.Sahneden inmek çok zor geldi. Yeniden buluşmak üzere. Sizi çok seviyorum. Bu kadar sevildiğim için de çoook şanslıyım ????????????

17. Alperen Duymaz

Ne keyif ama, seni izlemek ❤️

18. İpek Yazıcı

Hellöö ???????? An itibariyle NFT çalışmalarımızı OpenSea üzerinden satışa sunduk. Satıştaki resimler haricinde yolda olan gif ve meme çalışmalarımız da var. Bunları hazırlamak bizim için çok eğlenceli oluyor, umarız siz de beğenirsiniz. ✌???? Bu çalışmalara 'ipekufuk' şeklinde OpenSea'de arama yaparak veya bio'larımızdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler ????????

19. Tuvana Türkay

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt