Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burger King'den Binlerce Kişiye 'Siparişiniz Alındı' Mesajı

Burger King'den Binlerce Kişiye 'Siparişiniz Alındı' Mesajı

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Dünyanın en büyük fast food zincirlerinden Burger King, bu gece garip bir olayla gündeme geldi. ABD’de bulunan binlerce Burger King müşterisi, Burger King’den içi boş bir sipariş e-postası aldı. Gece yarısı gönderilen e-postada kelamda sipariş hakkında bilgi listesi bulunsa da bu bilgiler boş bir halde sunuluyordu.

Gönderilen e-postada siparişin geçildiği Burger King şubesi, sipariş numarası, sipariş ile satın alınan eserler ve fiyat üzere kısımlar de büsbütün boş bırakılmıştı. Durum toplumsal medyada pek çok kullanıcı tarafından paylaşırken, pek çok kişi Burger King’in hacklenmiş olabileceğinden şüphelendi.

Burger King’den şimdi açıklama gelmedi:

6a2dd7f36468cee928d74ea140cd635e08e1b608.jpeg

Ortada siber hücum kuşkuları bulunurken, restoran zinciri Burger King şu anda bu mevzu hakkında herhangi bir açıklamada gelmedi. İşin enteresan yanı, e-postayı alan birtakım bireyler Burger King’e daha evvel e-posta adresleriyle üye olmadıklarını dahi belirtti. Mevzunun bu kısmı muallakta kalmaya devam ederken, boş sipariş e-postalarının Burger King sistemlerinde yaşanan bir problemden kaynaklanmış olabileceği de ihtimaller ortasında bedellendiriliyor.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlardan kimileri şu formdaydı:

ad5ece21910a5ca5ded46f9eab77f28e91e7b379.jpeg

“Bu sabah rastgele boş Burger King makbuzu alan diğeri oldu mu?”

f32ad51146bc35fa2756ae43f1b5e689bdbf883c.jpeg

“Garip bir şey mi oldu? Twitter'ı denetim edin. Karşılık almanın en süratli yolu. Örneğin, #burgerking 'dan boş bir makbuz aldım ve ".. Burger King'den sipariş verdim mi?" dedim. Olağan ki, öbür herkes de bu türlü dedi.”

c6061be0dee06047e267252e86757e43c25d71a0.jpeg

“Hey @BurgerKing, neden herkes ve büyükanneleri bu e-postayı birebir anda aldı? Beni gerilime soktun. Birinin hesabımı ele geçirip sipariş vermiş olabileceğini düşündüm. Oda arkadaşım bile aldı.”

99590a602cd156c9cf4d754b5d2d66908146415c.jpeg

“Burger King'den boş sipariş makbuzu alan diğer biri var mı? Kimlik avı/dolandırıcılık teşebbüsü olduğunu düşündüm ancak tüm ilişkiler yasal.”