Burhan Altıntop Klasikleri burhan altıntop klasikleri burhan klasikleri altıntop gebe tesadüfe bak geriiiii,, geriiii, garyyy whats going on Eleride pis miydi temiz miydi belirli deil , pis miydi temiz miydi belirlenmiş deil Nie Her Zaman İyİ İnsanların Başına Geliy Böle Kötü Şeler ? Kural mı Bu? Papucumun satanistiiiiiiii! litfen ımaaaa!!!! kimki bu kim bu böyle senli benli konuşiyy kimki bu beni dişlerimin arsaından konuşturiyy kimsizn lan sen kimsiiiinnn kimsin ulan kimsiiinn sirseri hıııı fakat sz bni yanlış anladınızzzama litfen fakat bi ipucu verebilirmisin gaffurrrr yetti be kes sesini bıktım usandım senden ztn elektirik yuklendim valla ha parçalarım seni yeti lann dal sana hadi dal dal dal dal lütfen ama sacit bey eüer vuracaksanız sağ meme ucuma bağlantı etmezseniz sevinirim caycı tanrıverdı yuksklerde ck gsl good okums egıtmlı profsr derecdekı bır adam yanı burhan altıntp tuu kaka vay anasını yaa bır burhan altntop kolayy yetsmıykı yaa agsımda gums kaskla doduysam bnm gunahm ne sen baa mi diklenion ha köylü cocuu ben senin gibileri cok hisaya sohtum senimi sohamicam tirbiyisiz kibilay bey şiyle düşünisun girçikten beni çık iziyısınnn bir depresyon altıntop kolay yetişmiyibu beyin kıvrımlarının oluşabilmesi için kaç sene geçti biliyiniz mi??ZOONNKKK!! bütün 37 yıl şimdide yalnızca üç beyin hücresi çalışan bu köyllüüü bana kafa tutuıyııı olacak iş mi buu? bırak kızzz ben ütilerim daha paçalı donu bile dört çizgi yapıyyıı deve lakin saciiitt beyyy bu aramızda bi şakalaşma ben ona heyy gearry what's going on? diyirim oda bana şeyy diyi bişey demiyi şaka burda bitiyi zaten dev anası dev anası bastığı yeri inletiyi apartmanda zelzeye sebebiyet veriyi ayı ayı ayyuu arryoureaadyy bu çucuğa çık üziliom ben yaa sacit beyin aklına girip giriyosun türlü katakullilerle benim evime giriyosun ondan daha sonra tesadüfe bak tesadüfe bak ve tesadüfe bak beni o gece akrep sokiyiii bu bıçaııın ne manada oliiyi kii aaaahhhh şeytan nasil da moralimi bozdun lakin, ic dunyam paramparca oldu simdi söz laf laf laf her zaman laf!! bende nisantası cocuguyuum bn gelnce ani bir manevrayla konu deişii aranızda fısr fısır konişiiiinizz