Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Burhan Kuzu: Üç dönem Meclis Başkanlığı istedim, verilmedi

Burhan Kuzu: Üç dönem Meclis Başkanlığı istedim, verilmedi
0
46

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
Bakan%2Dolamayan%2DBurhan%2DKuzu%2Dattigi%2Dtwitle%2Dolay%2Doldu%2D194266%2Ejpg

Eski AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın herkese bir makam verdiğini, bir tek kendisine vermediğini belirterek “Ben üç dönemde Meclis Başkanı olayım dedim. Tayyip Bey izin vermedi. Seçimle gelen bir yerdi. Temayül yapıldı en çok oyu da ben aldım" dedi.

Eski AKP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, Yeni Akit'e açıklamalarda bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın herkese bir makam verdiğini, bir tek kendisine vermediğini ifade eden Burhan Kuzu, “Ben üç dönemde Meclis Başkanı olayım dedim. Tayyip Bey izin vermedi. Seçimle gelen bir yerdi. Temayül yapıldı en çok oyu da ben aldım. Benimle arasında bir sorunda yok. Ben dobra bir adamım” dedi.

Similar threads

Kuzu’nun kendisini “hanım ağa” olarak tanıtan ve son dönemde Sedat Peker’i tehdit etmesiyle gündeme gelen Güniz Akkuş’u Meclis’te Anayasa Komisyonu Başkanlığı yaptığı dönemde makamında ağırladığı ortaya çıktı. Kuzu ise Akkuş’un AKP’den milletvekili aday adayı olduğu dönemde kendisinden destek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Polis fezlekesindeki HTS kayıtlarına nazaran Kuzu, 2015’ten sonra Zindaşti ve adamlarıyla tekraren görüştü ya da mesajlaştı. Kayıtlara nazaran Kuzu kendisini Zindaşti ile tanıştıran A.U. isimli bayanla da daima irtibat halindeydi. Mevzuya ait Twiter’dan “Kuzu ile kaç defa ve niye görüştünüz”...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı periyodunda basın danışmanlığını yapan Karar gazetesi yazarı Akif Beki, uyuşturucu baronu Zindaşti'nin tahliye edilmesi için yargıya baskı yaptığı argüman edilen eski AKP milletvekili Burhan Kuzu'nun kendini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Hakkında “adam öldürmek”, “cinayete azmettirmek”, “FETÖ üyeliği” suçlamaları bulunan İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti’nin tahliyesine ilişkin tartışmalar sürerken, HSK'nın görevlendirdiği müfettişlerce hâkim ve savcıların ifadelerini aldı. İfadelerde tahliyeye ilişkin önemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Çekmeköy Merkez Mahallesi'nde belediye arazisinin de içinde bulunduğu yaklaşık 15 bin metrekarelik arsa üzerinde başlayan inşaat tepkilere neden oldu. Tepki çeken villa ve AVM inşaatı için 2018 ve 2020 yılında iki ayrı ruhsatın düzenlendiği yaklaşık 14 bin metrekarelik üç adet parselde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,460Konular
981,099Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt