Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burhan Öcal roman düğününde

Burhan Öcal roman düğününde
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Burhan Öcal roman düğününde burhan öcal, roman düğünü, 2011 haberleri burada arkadaşlar 1548658653 1548658653 burhanocalromandugununde5c4ea7e26d84eburhanocalromandugununde5c4ea7e26d84e burhanocalromandugununde5c4ea7e26d84e Uzun senelerdir orkestrasında birlikte çalıştığı, Ümit Adakale'nin roman mahallesinde ancak oğlunun sünnet düğününe katılmış Melek'lerim İşte o haber! KIRKLARELİLİ perküsyon ustası 52 yaşındaki Burhan Öcal, 12 yıldır orkestrasında beraber çalıştı ritimcisi 34 yaşındaki Ümit Adakale’nin Roman Mahallesi’nde 10 yaşındaki oğlu Enez için düzenlediği, sokaktaki sünnet eğlencesine katıldı Romanların yaşadığı Kırklareli’ne bağlı Yayla Mahallesi Kiremithane sokakta Enez Adakale için düzenlenen sünnet eğlencesine Burhan Öcal da katıldı Cadde arasındaki eğlencede, davetliler Roman havalarıyla dans etti Burhan Öcal, hediye olarak da Enez’e bir arz para ile eğitim masraflarını karşılama sözü verdi Çok sayıda randevusunu bu eğlenceye yeralma için iptal ettiğini belirten Öcal, Doğrusu birçok randevum vardı iptal ettim Bir ay önce Ümit’e sözüm vardı İki elim kanda olsa da geleceğim dedim ve geldim Nasıl gelmem Ümit benim manevi oğlum sayılır 12 yıldır beraberiz Bütün dünyayı gezdik Ben doğma büyüme Kırklareli’yim Ben davul zurna ile doğdum, büyüdüm, sünnet oldum, evlendim, boşandım ve davul zurna ile tekrar evleneceğimdedi  

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt